VIDEO: / Messi izveo novu majstoriju!

Reprezentacija Argentine ostvarila je i četvrtu pobjedu u južnoameričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Na domaćem terenu u Cordobi Gauči su svladali Paragvaj s 3:1...

8.9.2012.
10:30
VOYO logo

Mrežu posljednjeplasirane momčadi kvalifikacijske skupine načeo je već u 3. minuti krilni igrač Reala Angel di Maria. Opalio je malo izvan ruba kaznenog prostora ljevicom, a njegov je udarac odsjeo u rašljama paragvajskog gola. No, već u 18. minuti Paragvajci su izjednačili preko Jonathana Fabbra iz jedanaesterca koji je prethodno skrivio Rodrigo Brana neopreznim igranjem rukom u kaznenom prostoru.

Argentinu je u vodstvo vratio drugi Realov igrač Gonzalo Higuain koji je u 30. minuti malo iskosa s desne strane sredine kaznenog prostora prizemnim udarcem poslao loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačnih 3-1 postavio je u 64. minuti susreta najbolji nogometaš današnjice Lionel Messi iz slobodnog udarca s 25 metara. Valja reći da je i ranije tijekom susreta omaleni Barcelonin čarobnjak zatresao vratnicu iz slobodnog udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda je Argentinu izbacila na čelo kvalifikacijske skupine s 13 bodova nakon šest odigranih susreta, jednim više od Čilea i Ekvadora.

Domaćini su pobijedili i u preostala tri susreta odigramna u petak su ostvarili domaćini. Tako je Kolumbija s 4-0 u Barranquilli savladala Urugvaj, Ekvador je u Quito pobijedio Boliviju s 1-0, dok je Peru u Limi s 2-1 bio bolji od Venezuele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba gola za drugu pobjedu Perua u kvalifikacijama zabio je igrač Schalkea Jefferson Farfan, za Kolumbijce je već u 2. minuti susreta pogodio Atleticov napadač Radamel Falcao, dok je pobjedu Ekvadoru iz penala donio Felipe Salvador Caicedo, napadač moskovskog Lokomotiva kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo