Bišćan i društvo po treći put osvojili Kutiju šibica

Malonogometaši Promotionplaya pobjednici su 44. izdanja tradicionalnog turnira 'Kutija šibica' nakon što su u nedjeljnom finalu u zagrebačkom Domu sportova svladali Big Bang Team s 1-0.

28.12.2014.
20:31
VOYO logo

PROMOTIONPLAY: Baričević, Štrok, Rac, Ješe, Tomić, Jakirović, Franja, Kovačec, Bišćan, Purgar, Bisaku, Ćuić. VODITELJI: Nikola Badovinac i Domagoj Jurički.

BIG BANG TEAM: Švigir, Gaši, Ćibarić, Rako, Prgomet, Jalžečić, Mikulić, Karamatić, Dodić, Bartoluci. VODITELJ: Matija Jalžečić. Momčad Promotionplaya iz Zagreba po treći je put u posljednjih pet izdanja osvojila pobjednički trofej na tradicionalnom malonogometnom turniru 'Kutija šibica'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bišćan i društvo su u finalnom dvoboju s 1:0 pobijedili Big Bang Team iz zagrebačkog naselja Dubrava, a pobjednički pogodak postigao je Ivan Kovačec u 27. minuti.

Kovačec je proglašen najboljim igračem turnira, a naslov najboljeg vratara ponio je njegov suigrač Igor Baričević. Najbolji strijelac sa sedam pogodaka u tri utakmice bio je Marko Šimić iz momčadi CB Bada Bing Vallis iz Sesveta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utakmici za 3. mjesto momčad Pizzeria Stari Zagreb - Borongaj Lugovi s 2:1 je pobijedila sastav AC Malešnica.

Igrači momčadi Pulpit-Gladne oči osvojili su veteranski malonogometni turnir Kutija šibica pobjedivši u finalu s 2-1 boljim izvođenjem sedmaraca momčad Auto-klub Siget.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su za finale na klupi bili pojačani Miroslavom Ćirom Blaževićem, momčad Auto-kluba Siget nije uspjela osvojiti veteranski malonogometni turnir "Kutija šibica". U lutriji sedmeraca samo je Ivan Fumić svladao najboljeg vratara turnira Marija Švigira, a njegovi suigrači Željko Starčević i Stipe Brnas bili su precizni te donijeli drugi naslov momčadi Pulpit-Gladne oči koja je veteransku "Kutiju" osvojila i 2010. godine.

Najboljim igračem turnira proglašen je Josip Palić (Pulpit-Gladne oči), a najbolji strijelac bio je proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativac Goran Vlaović (Vatreni tim-Kabel) koji je s dva pogotka sudjelovao u pobjedi njegove momčadi (5-3) nad sastavom Promotionplay u utakmici za 3. mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo