KUSTIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM O RUŠENJU MAKSIMIRA: / 'Potreban nam je novi kvalitetan stadion'

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Kustić stoji kod svog stava da bi Hrvatska trebala igrati u cijeloj zemlji. Najviše se zalagao da se reprezentacija vrati na Poljud

17.7.2019.
9:14
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Godinu danan nakon fantastičnog uspjeha hrvatskog nogometa - svjetskog srebra - ta je tema još uvijek aktualna. Izbornik Zlatko Dalić požalio se da Hrvatska to srebro "nije naplatila", a složio se s njim i izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić.

Dalić je spominjao nacionalni stadion koji se trebao izgraditi, a Kustić je ponudio rješenje. Na prvi pogled pomalo radikalno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad bi se mene pitalo, srušio bih Maksimir i na tom mjestu napravio novi stadion! Potreban nam je novi i kvalitetan stadion. Imamo dobru priču u Osijeku koji gradi novi stadion, ali trebalo bi obnoviti Poljud, dugo se priča o obnovi Kantride", rekao je Kustić u intervjuu za HRT.

Image
DRAMATIČNI TRENUCI: /

Mandžo imperativom dao 'ultimatum' izborniku, Dalića spriječili da ne napravi katastrofalnu grešku

Image
DRAMATIČNI TRENUCI: /

Mandžo imperativom dao 'ultimatum' izborniku, Dalića spriječili da ne napravi katastrofalnu grešku

Kustić stoji kod svog stava da bi Hrvatska trebala igrati u cijeloj zemlji. Najviše se zalagao da se reprezentacija vrati na Poljud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U četvrtak je sastanak oko Maksimira, duboko se nadam da će nešto od toga biti. Previše je u njega uloženo, a ništa nije dobiveno, ne pruža nikakvu sigurnost. Povoljnije je da se sruši i napravi novi stadion na istom mjestu. I molio bih sve da maknemo dio priče oko nacionalnog stadiona. Hrvatska nogometna reprezentacija mora igrati u cijeloj Hrvatskoj!", ustrajan je u svojim stavovima Kustić.

‘Nismo naplatili srebro’

Godinu dana nakon spektakularnog dočeka još se prepričavaju priče o sad već legendarnoj generaciji hrvatskih nogometaša koja je stigla do svjetskog srebra. Prisjetio se tih dana i izbornik Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nitko od nas nije očekivao ono što je bilo u Zagrebu i ostatku Hrvatske. Da će biti milijun ljudi na ulicama, da će nam zahvaliti. Taj dan mora zauvijek ostati u pamćenju. Taj dan ne smijemo zaboraviti. Najvažniji dan u povijesti nakon Domovinskog rata”, rekao je izbornik u intervjuu za RTL.

Ima i nekih stvari oko kojih izbornik nije zadovoljan i o kojima je progovorio bez dlake na jeziku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da Hrvatska nije naplatila srebro. Govorilo se o stadionu, a koliko vidim ništa se nije napravilo. Ni na trgu ne piše da su tu dočekani viceprvaci svijeta. Tko je odgovoran? Ne mogu ja o tome govoriti. Bili smo viceprvaci svijeta, da su to bili Englezi ili netko drugi, puno bolje bi to iskoristili”, rekao je Dalić u intervjuu.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo