NIJE IM LAKO

KRVNIK VATRENIH ZARAŽEN KORONAVIRUSOM: Njegova poruka glasno će odjeknuti – ‘Samo na jedan način možemo pobijediti pošast’

Otkriva kako za sada nema COVID-19, već da je samo pozitivan na virus

Jedan od najboljih bočnih igrača svijeta, španjolski reprezentativac, Jose Gaya, koji će u Hrvatskoj biti zapamćen kao krvnik jer baš je on u ljeto 2018. godine bio jedan od glavnih igrača u 6:0 pobjedi Furije nad Vatrenima, obolio je od koronavirusa.

Gaya je treći imenovani igrač Valencije s ovim virusom, pozitivni su i Eliaquim Mangala i Ezequiel Garay, a klub navodi i kako je još dvoje zaraženo, ali nisu htjeli otkriti tko. Nagađa se kako je cijela obrana Valencije pogođena virusom.

Gaya pak otkriva kako za sada nema COVID-19, već da je samo pozitivan na virus, a usput je poslao vrlo snažnu poruku.

“Iako je moj test pozitivan, nemam nikakvih simptoma virusa COVID-19. Naravno, bez obzira na to, nalazim se u izolaciji i to želim iskoristiti kako bi apelirao na sve u Španjolskoj da naprave sve što mogu kako nam zdravstveni sustav ne bi doživio kolaps zbog koronavirusa. Sada smo dužni pomoć našim starijima i onima koji su teško oboljeli, kako bi olakšali posao herojima naše zemlje, a to su naši zdravstveni djelatnici. Zahvaljujem se članovima baš svih njihovih grana – čistačicama, kuharicama, medicinskim sestrama, tehničarima, liječnicima, djelatnicima hitne pomoći i laborantima. Ne smijem i ne mogu zaboraviti ni sve pripadnike naših policijskih i vojnih snaga, kao i radnike u trgovinama zahvaljujući kojima nam čak ni u ovakvim situacijama ništa ne nedostaje. Oni su pravi heroji ove pandemije. Ne brinite se i ne mislite na mene, nego na njih. Pobijedit ćemo ovu pošast, ali jedino i samo ako budemo svi zajedno”, napisao je Gaya.

Povratak na Net.hr