KRSTANOVIĆ ODLUČIO GRADSKI DVOBOJ: / Rudeš pao u drugoj minuti sudačke nadoknade

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Na otvaranju 12. kola hrvatskog prvenstva Lokomotiva je kao gost na stadionu u Kranjčevićevoj ulici pobijedila Rudeš 1-0 golom Ivana Krstanovića u drugoj minuti sudačke nadoknade.

13.10.2017.
20:18
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Domaćin je najbliže golu bio u petoj minuti kada je Mario Budimir iz neposredne blizine uzdrmao vratnicu, a okvir gola pogodio je i Krstanović u 85. minuti. Kada se već činilo kako će utakmica završiti bez pobjednika, Luka Ivanušec se sjajno probio po krilu i ubacio pred gol, a Krstanović na drugoj stativi zabio za pobjedu.

Lokosi skočili na peto mjesto

Rudešu je ovo drugi uzastopni domaći poraz i treći susret u nizu bez pobjede, dok je Lokomotiva nakon dva remija upisala pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu je derbi između Dinama i Osijeka, dok će Istra 1961 ugostiti Rijeku. U nedjelju se sastaju Hajduk i Cibalia, te Slaven Belupo i Inter.

Na ljestvici vodi Dinamo s 29 bodova, Rijeka je druga s pet bodova manje, dok Hajduk i Osijek imaju po 20 bodova. Lokomotiva je pobjedom skočila na peto mjesto s 15 bodova, dok je Rudeš i dalje deveti sa sedam bodova, jednim više od Istre 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo