KROVINOVIĆ PROTIV SVOG DINAMA: / Benficin hrvatski veznjak zna što ga čeka na Maksimiru

Image
Foto: PIXSELL

'Bio bi poseban osjećaj igrati pred punim stadionom Maksimir i protiv svog bivšeg kluba'

6.3.2019.
20:37
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Benfice odradili su trening na stadionu Maksimir na kojem će u četvrtak s početkom u 18:55 sati gostovati protiv Dinama u prvom ogledu osmine finala Europske lige. Susret su sa strane domaćina već najavili trener Nenad Bjelica i napadač Bruno Petković prije no što su pred novinare izašli trener portugalskog velikana Bruno Lage i hrvatski veznjak Filip Krovinović.

Trener ih preporodio

"Analizirali smo suparnika, Dinamo je momčad koja voli igrati i opasni su u napadu. Ne razmišljamo previše o našim suparnicima. Brinemo se o našoj igri. Bitno je da smo povezani, da igramo dinamično i kao ekipa", poručio je Lage koji je preporodio lisabonski klub otkako je u siječnju stigao na Luz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Trener Bruno Lage i Filip Krovinović

BJELICA I PETKOVIĆ NAJAVILI BENFICU: Suspendirani trener sije optimizam i zahvaljuje – Niki Kovaču

Image
BJELICA I PETKOVIĆ NAJAVILI BENFICU: /

Suspendirani trener sije optimizam i zahvaljuje - Niki Kovaču

Pod njegovim vodstvom Benfica je nanizala devet pobjeda, preuzela vodstvo na ljestvici portugalskog prvenstva nakon gostujuće pobjede protiv Porta, te izborila plasman u osminu finala Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S respektom, ali po pobjedu

Hrvatski 23-godišnji nogometaš je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se nastupu protiv Dinama. Bio bi to poseban osjećaj. Igrati pred punim stadionom Maksimir i protiv svog bivšeg kluba. Osjećam se sjajno u Zagrebu, tu sam odrastao. Obitelj mi je ovdje, prijatelji su mi tu. Čim smo izvukli Dinamo odmah su me pitali u klubu. Rekao sam im kako Dinamo ima odličnu sezonu, odličnog trenera i igrače. Mi ćemo igrati s punim respektom, ali na pobjedu kao i svaku utakmicu."

Krovinović je nogometni put počeo u Lokomotivi, pa se preselio u Dinamo, a zatim u Zagreb. Kranjčevićevu je napustio 2015. preselivši u Rio Ave, a dvije godine kasnije je potpisao ugovor za Benficu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon početnog traženja, proigrao je izborivši se za mjesto u momčadi, no sve je pokvarila teška ozljeda koljena koja ga je zaustavila u najboljim trenucima karijere, pa je sada na novom početku.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo