KRIZA U BARCELONI: / Dok su navijači u šoku zbog crnog niza, trener uživa!?

Image
Foto: AFP/LLUIS GENE

Trener Barcelone Luis Enrique priznao je da, unatoč velikoj krizi u kojoj se nalazi njegova momčad, uživa u pokušaju da vrati stvari na svoje mjesto.

19.4.2016.
19:02
AFP/LLUIS GENE
VOYO logo

Barcelona je s tri uzastopna poraza (Real Madrid, Real Sociedad, Valencia) dovela u opasnost obranu naslova. I dalje je na prvom mjestu, ali drugoplasirani Atletico ima isti broj bodova, a Real Madrid samo bod manje.

'Ovakve me situacije motiviraju'

Katalonci imaju bolji međusobni omjer od oba madridska kluba, a i prilično lagani raspored do kraja španjolskog prvenstva, tako da su za mnoge i dalje prvi favoriti. Sljedeći izazov im je gostovanje kod Deportiva u srijedu, a Enrique nije nimalo zabrinut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda će vam ovo biti čudno, ali ja volim ovakve izazove. Ovakve me situacije motiviraju. Ne možete ni zamisliti kako se osjećam uoči utakmice protiv Deportiva i koliko ćemo oduševljeni biti ako prekinemo negativan niz. Ako nam ne uspije, bit ću prvi koji će čestitati novom prvaku", istaknuo je Enrique na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zbroj faktora'

"Naravno da vjerujem da će Barcelona obraniti naslov. Da imalo sumnjam u to, ne bih sjedio ovdje. U sportskom smo smislu u negativnoj seriji, ali mislim da ne trebamo vaditi stvari izvan konteksta. Jednostavno se moramo usredotočiti na ono što možemo kontrolirati", dodao je Barcelonin trener.

Na pitanje o uzrocima naglog pada forme nije imao jednostavan odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne postoji jedno objašnjenje, to je zbroj više različitih akumuliranih faktora. Protiv Valencije nije bilo pošteno što smo izgubili jer smo očigledno bili superiorna momčad", zaključio je Enrique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo