KRIZA FENERBAHČEA SE NASTAVILA: / Dinamu se poklapa sve što mu treba za proljeće u Europi

Image
Foto: AFP

Novi kiks Fenerbahčea pokazuje u koliko dobroj situaciji se nalazi Dinamo

20.10.2018.
20:59
AFP
VOYO logo

Suparnik zagrebačkog Dinama u skupini D nogometne Europske lige, turski velikan Fenerbahce u susretu je 9. prvenstvenog kola na gostovanju kod Sivasspora odigrao 0-0. Fenerbahče je nastavio niz loših rezultata u ligi te se trenutačno nalazi na 15. mjestu s devet bodova, 10 manje od vodećeg Galatasaraya, dok je Sivasspor 12. sa 10 bodova.

Ranije u subotu je sljedeći Dinamov suparnik Spartak iz Trnave u susretu su 12. kola slovačkog prvenstva na svom terenu svladao Senicu s uvjerljivih 4-1 (2-1). Golove za Spartak postigli su Grendel (6), Miesenboeck (43, 59) i Čanturišvili (73). Spartak se s nova tri boda uspeo na sedmo mjesto ljestvice sa 14 bodova, dok je Senica posljednja, 12. sa sedam bodova. Na vrhu je Slovan iz Bratislave sa 27 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka se Anderlecht

U skupini D još se nalazi i belgijski velikan Anderlecht koji će svoj susret 11. kola domaćeg prvenstva odigrati u nedjelju kada će ugostiti Cercle Brugge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo će gostovati kod Spartaka u Trnavi u četvrtak od 18.55 sati, a do kraja natjecanja u skupini će još ugostiti Spartak 1. studenoga, gostovati kod Fenerbahcea 25. studenoga i u posljednjem kolu igrati na svom terenu protiv Anderlechta 9. prosinca.

Nakon dva kola u skupini D Dinamo je na vrhu sa šest bodova, slijede Spartak i Fenerbahče sa po tri boda, dok je Anderlecht na dnu bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo