LEGENDA RAZVALILA POGBU I UNITED: / Kritike odjeknule Engleskom; 'to su isti koji su Mourinha bacili pod bus. Ne vjerujem Pogbi ni riječi'

Image
Foto: AFP

'To su isti igrači koji su bacili (Josea) Mourinha pod autobus i oni će Oleu učiniti isto'

25.4.2019.
7:59
AFP
VOYO logo

Francuski veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba ponovno je na udaru kritika javnosti zbog svojih ne baš uvjerljivih partija. Igrač koji je u ljeto 2016. za 105 milijuna prešao iz Juventusa na Old Trafford, u rekordnom transferu tada, nije opravdao svoja ulaganja, odnosno nije dao ono najbolje od sebe.

Image
[FOTO] MAN UNITED - MAN CITY 0-2: /

Bernardo Silva i Sane doveli Građane na korak od obrane naslova; Liverpool tuguje

Image
[FOTO] MAN UNITED - MAN CITY 0-2: /

Bernardo Silva i Sane doveli Građane na korak od obrane naslova; Liverpool tuguje

Pogba na udaru kritika

Neki govore kako je to njegov limit, ali ipak je puno više onih koji znaju o kako se kvalitetnom nogometašu radi. Bivši nogometaš i kapetan Manchester Uniteda Roy Keane pokrenuo je lavinu kritika prema Unitedu, a prema "Pogbi je posebno kritičan, tu osjeća svoj puni gnjev i ljutnju", pomalo senzacionalistički javlja britanski "Evening Standard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Keane, stručnjak za Sky Sport za Manchester United i derbije sa Cityjem, dao je svoju procjenu trenutne situacije na Old Traffordu. Kane je kazao:

"To su isti igrači koji su bacili (Josea) Mourinha pod autobus i oni će Oleu učiniti isto. Leopardi ne mijenjaju svoja mjesta. U ovom klubu ima previše blefera kako bi se United vratio na sam vrh. Čak i činjenica o kojoj govorimo o Man Unitedu govori vam kako su im se standardi u posljednjih nekoliko godina smanjili - i na terenu i izvan njega. To je, naravno, i veliki test za Olea", izjavio je Roy Keane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne bih vjerovao ni jednu riječ koju kaže. Nema smisla'

Nakon što je pogledao intervju s Pogbom, Keane su novinari zamolili za razmišljanje. Rekao im je:

"Ne bih vjerovao ni jednu riječ koju kaže. Nema smisla, čak i ne mislim da je povjerovao u ono što je ondje govorio, ali nema pokriće za takvo što reći", dodao je Keane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Manchester United's French midfielder Paul Pogba (L) reacts during the English Premier League football match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford in Manchester, north west England, on April 24, 2019. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Jučerašnjim 2-0 porazom na Old Traffordu, pred 74.431. gledatelja, United je sebi zakomplicirao borbu za Ligu prvaka, a više od svega toga Unitedovog bivšeg kapetana naživcirao je nonšalantan stav Unitedovih igrača. Posebno Francuza Paula Pogbe koji je blizu odlaska iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljuti igrači Uniteda

"Uh, Paul Pogba i igrači Uniteda bili su toliko ljutiti na jedni druge nakon utakmice da su se gađali gelom za kosu po svlačionici", sarkastično je ispalio Irac.

, L'Equipe je izvjestio kako je Pogba rekao svojim najbližim suigračima o svojoj namjeri da napusti Old Trafford ovog ljeta, prenosi madridski AS. Ugledne francuske novine pišu kako je Pogba odabrao Real Madrid kao svoj sljedeći klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Manchester United's French midfielder Paul Pogba (3R) holds the ball as he waits to take a free kick during the English Premier League football match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford in Manchester, north west England, on April 24, 2019. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Manchester United preferira da se transfer dogodi ovoga ljeta, budući da Pogba ima još samo dvije godine ugovora, što znači da će mu dogodine bitno pasti tržišna cijena. Prema L’Equipeu, United će pokušati vratiti čitav iznos koji je uložio u Francuza od dolaska iz Juventusa (nešto više od 100 milijuna eura).

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo