'Zovite policiju, Leo Messi je nestao'

Nakon ispadanja od Reala iz španjolskog Kupa, šaljivdžije nisu poštedjele ni Lea Messija koji se u protekle dvije utakmice utopio u neprepoznatljivoj Barceloni.

27.2.2013.
9:03
VOYO logo

Nema poštede ni za koga od dežurnih šaljivdžija pa ni za Lionela Messija. Nakon kiksa Barcelone u Milanu, težak poraz od Reala bio je samo okidač da se počnu redati vicevi na račun najboljeg nogometaša svijeta: "Nestao! Messi je posljednji put viđen na zagrijavanju na San Siru, zovite policiju! Ili drugi, u vidu Kakine izjave: “Mene Mourinho nije stavio u momčad, ali zašto Messi nije igrao?” I kad drugi "nestanu" na utakmicu-dvije, Messi je obično tu. Gdje je nestao Barcin Argentinac i je li ovo kraj velike dominacije, pitaju se navijači...

Realovci su, dakako, bili presretni nakon sinoćnje veličanstvene pobjede. Sergio Ramos odigrao je odličnu utakmicu i uspio zaustaviti Messija. "Rezultat je realan. Odigrali smo sjajnu utakmicu i nismo dozvolili Barceloni da razvije svoju prepoznatljivu igru. Cristiano Ronaldo je za mene najbolji igrač na svijetu. Uvijek se ukaže u velikim i značajnim utakmicama", rekao je Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/embed/video/xxt7dn Iker Casillas, ozlijeđeni vratar madridske momčadi, pohvalio je trenera Mourinha, iako se zna da s njim nije u dobrim odnosima. "Dobro smo kontrolirali igru Barcelone i zato smo slavili. Mourinho je sjajno postavio taktiku, odigrali smo vrlo ozbiljno i slavili zahvaljujući odličnoj taktici. Ovo je bila fantastična večer i treba ju proslaviti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo