Šokantno priznanje: Niko Kranjčar je mislio čak i prekinuti karijeru

'Ozbiljno sam se zapitao želim li nastaviti igrati nogomet. To sam dugovao samome sebi. Novac dođe i ode, ali želio sam dokazati sebi da mogu igrati u Premiershipu', kazao je Niko Kranjčar.

3.10.2014.
13:29
VOYO logo

Niko Kranjčar je zabljesnio odličnim slobodnjakom u utakmici QPR-a i Stokea. Golčinom je donio bod svojoj momčadi i opet se vratio na put stare slave. No, nije sve bilo bajno za Niku proteklih mjeseci.

U Ukrajini se pucalo naveliko, on je propustio Svjetsko prvenstvo zbog ozlijede, a u Kijevu nitko na njega nije ozbiljno računao. Morao je otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otišao sam isključivo zbog nogometnih razloga", jasan je bio Niko, koji je rat doživio i u Hrvatskoj. Njegov trener Harry Redknapp ga je posebno pohvalio jer je prihvatio igrati u Engleskoj samo za trećinu plaće koju je imao Ukrajini. Mogao je sjediti na tribini ili na klupi, lova bi dolazila...

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam želio da javnost to sazna. Znam da je Redknapp to rekao kako bi pokazao kakav sam čovjek, ali ne bih pričao o novcu. Bilo je evidentno da me se Dinamo želi riješiti. Nije mi išlo tako, a da sam proveo još jednu sezonu van igre, mislim da bi mi karijera propala. Imao sam uspona i padova u QPR-u prošle sezone i ovo ljeto nisam dobio niti jednu drugu ponudu", kazao je Kranjčar koji je ozlijedio preponu u finalu doigravanja za ulazak u Premiership i propustio Svjetsko prvenstvo.

"To je život. Neke stvari ne možeš promijeniti i zato mi nije bilo tako teško kao što su ljudili mislili da će biti. Pokušaš pronaći neke druge stvari u životu, koje su jedanko važne", objasnio je Niko koji se vratio u najboljoj fizičkoj spremi u karijeri:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naporno sam radio dva mjeseca da dođem u ovo stanje. Znao sam da se moram dovesti u najbolju formu zbog prilike da se opet dokažem u Premiershipu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo