KRANJČAR PORUČIO NAKON UTAKMICE: / 'Pjaci želim sreću, a imenjake ćemo svladati!'

Image
Image

Pobjedu 3:2 protiv Vardara, plasman u 3. pretkolo Lige prvaka u kojem će se ogledati protiv imenjaka iz Tbilisija i odlazak Marka Pjace prokomentirao je nakon utakmice Dinamov trener Zlatko Kranjčar

20.7.2016.
23:01
VOYO logo

"Nije bilo jednostavno, pogotovo nakon zaostatka na početku utakmice. Griješili smo u uvodu, nismo dobili sigurnost, primili smo pogodak i to je psihološkli utjecalo na momčad. Nakon što smo izjednačili bili smo bolji", kazao je Kranjčar naglasivši još jednom pogreške svojih igrača uz dodatak:

"Drugi pogodak je naša zadnja linija morala spriječiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HRVATSKI PRVAK JE USPIO: /

Pjacin oproštaj iz snova, tribine mu skandirale ime, a on odveo Dinamo u 3. pretkolo!

JAVIO SE PJACA NAKON SVOJE POSLJEDNJE UTAKMICE U DRESU DINAMA: ‘Bio sam jako nervozan, ali bilo je prekrasno’

Tvrdi, ipak, da ga Vardar nije iznenadio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali smo i rekli da je Vardar dobra, čvrsta i organizirana momčad koja iz defanzive dolazi u situacije iz kojih stvara probleme. Moramo konstatirati da je rezultat realan, a ono najbitnije je da smo se plasirali u 3. pretkolo", poručio je i otkrio što o sljedećem suparniku, protiv kojeg će igrati u utorak, zna:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jučer su odigrali utakmicu u Armeniji na kojoj je bio Marijan Vlak, mi smo ju gledali preko TV-ekrana. Bit ćemo spremni i ove ćemo greške koje su se događale u pas-igri korigirati. Mislim da su one bile psihološke prirode, bile su evidentne i bacile su nas unazad. Mislim da su na nivou Vardarove igre, riječ je o prvacima Gruzije koji gaje sustav 4-4-2 kojem ćemo se prilagoditi. Mladi su. Uvjeren sam da ćemo uspjeti."

Ako i hoće, morat će u tome uspjeti bez Marka Pjace.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostali smo bez Marka Pjace, on je važan, žao mi je što ide, ali tržište je takvo. Nismo mogli odoljeti takvoj ponudi i njemu ne dati slobodu da ode u još bolji klub. Želim mu puno sreće", poručio je Kranjčar za kraj.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo