SAD DINAMO PROTIV DINAMA

KRANJČAR PORUČIO NAKON UTAKMICE: ‘Pjaci želim sreću, a imenjake ćemo svladati!’

Pobjedu 3:2 protiv Vardara, plasman u 3. pretkolo Lige prvaka u kojem će se ogledati protiv imenjaka iz Tbilisija i odlazak Marka Pjace prokomentirao je nakon utakmice Dinamov trener Zlatko Kranjčar.

“Nije bilo jednostavno, pogotovo nakon zaostatka na početku utakmice. Griješili smo u uvodu, nismo dobili sigurnost, primili smo pogodak i to je psihološkli utjecalo na momčad. Nakon što smo izjednačili bili smo bolji”, kazao je Kranjčar naglasivši još jednom pogreške svojih igrača uz dodatak:

“Drugi pogodak je naša zadnja linija morala spriječiti.”

HRVATSKI PRVAK JE USPIO: Pjacin oproštaj iz snova, tribine mu skandirale ime, a on odveo Dinamo u 3. pretkolo!

JAVIO SE PJACA NAKON SVOJE POSLJEDNJE UTAKMICE U DRESU DINAMA: ‘Bio sam jako nervozan, ali bilo je prekrasno’

Tvrdi, ipak, da ga Vardar nije iznenadio:

“Znali smo i rekli da je Vardar dobra, čvrsta i organizirana momčad koja iz defanzive dolazi u situacije iz kojih stvara probleme. Moramo konstatirati da je rezultat realan, a ono najbitnije je da smo se plasirali u 3. pretkolo”, poručio je i otkrio što o sljedećem suparniku, protiv kojeg će igrati u utorak, zna:

“Jučer su odigrali utakmicu u Armeniji na kojoj je bio Marijan Vlak, mi smo ju gledali preko TV-ekrana. Bit ćemo spremni i ove ćemo greške koje su se događale u pas-igri korigirati. Mislim da su one bile psihološke prirode, bile su evidentne i bacile su nas unazad. Mislim da su na nivou Vardarove igre, riječ je o prvacima Gruzije koji gaje sustav 4-4-2 kojem ćemo se prilagoditi. Mladi su. Uvjeren sam da ćemo uspjeti.”

Ako i hoće, morat će u tome uspjeti bez Marka Pjace.

“Ostali smo bez Marka Pjace, on je važan, žao mi je što ide, ali tržište je takvo. Nismo mogli odoljeti takvoj ponudi i njemu ne dati slobodu da ode u još bolji klub. Želim mu puno sreće”, poručio je Kranjčar za kraj.

Povratak na Net.hr