KRAMARIĆ SVE NAPRAVIO ZA GOL: / Hoffenheim ipak upisao prvi poraz u Bundesligi

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Nogometaši Hoffenheima upisali su prvi poraz u ovosezonskom izdanju Bundeslige nakon što su na gostovanju kod RB Leipziga, najugodnijeg iznenađenja njemačkog prvenstva, svladani 2-1.

28.1.2017.
17:44
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Nakon sedam pobjeda i deset utakmica s podjelama bodova, igrači Hoffenheima po prvi su put u natjecateljskoj bundesligaškoj 2016/17 travnjak napustili bez ijednog boda. A, imali su i uvodnu prednost na utakmici koja je igrana pred nešto više od 39,000 prisutnih na Red Bull Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osigurao ju je pogotkom Nadiem Amiri koji je samo iskoristio sjajno dodavanje Andreja Kramarića pri čemu je neometano mogao poentirati u 18. minuti. Domaćin je sve okrenuo pogocima Tima Wenera u 38., odnosno Marcela Sabitzera u 77. minuti susreta u kojem su zadnjih pola sata imali brojčanu prednost na travnjaku (crveni karton Sandra Wagnera). Kramarićev učinak u Bundesligi ove sezone iznosi četiri pogotka i šest asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i da je vodeći Bayern slavio kod Werdera 2-1 uz golove Arjena Robbena i Davida Alabe. Uvodni gol Nizozemca stigao je u 30. minuti na dodavanja Francka Ribberyja, što se posljednji put dogodilo u veljači 2015. godine kada je svladan Köln 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je spomenuti Köln upisao najuvjerljiviju pobjedu kola i to kod Darmstadta 6-1. Prva je to 'šestica' ovog kluba u Bundesligi u posljednjih 27 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo