KRAMARIĆ OTKRIO U KAKVOJ JE AGONIJI BIO: / 'Vratio sam se, ali prolazio sam kroz jako teške trenutke'

Image
Foto: Profimedia

Nakon utakmice Kramarić je otkrio kako se osjećao svo ovo vrijeme dok nije igrao

20.10.2019.
22:37
Profimedia
VOYO logo

U posljednjem susretu osmog kola njemačkog nogometnog prvenstva Hoffenheim je pobijedio Schalke sa 2-0, a prvi pogodak zabio je hrvatski napadač Andrej Kramarić u svom prvom nastupu nakon više od četiri mjeseca pauze. Kramarić se upisao među strijelce u 72. minuti nakon brze kontre domaćeg sastava.

Ihlas Bebou je sjajno povukao kontru, ušao u kazneni prostor i pucao, Alexander Nubel je obranio, no Kramarić je odbijanac pospremio u gol. Bio je to njegov prvi nastup ove sezone. Više od četiri mjesta hrvatski reprezentativac nije bio na travnjaku zbog ozljede koljena, a posljednju utakmicu Kramarić je odigrao 11. lipnja u Varaždinu protiv Tunisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KRAMARIĆ SE VRATIO NAKON PET MJESECI I ODMAH ZABIO: /

Vatreni hladnokrvno poentirao nakon izvrsne akcije

Image
KRAMARIĆ SE VRATIO NAKON PET MJESECI I ODMAH ZABIO: /

Vatreni hladnokrvno poentirao nakon izvrsne akcije

Nakon utakmice Kramarić je otkrio kako se osjećao svo ovo vrijeme dok nije igrao i sada kada se konačno vratio. "Bio je to stvarno poseban trenutak. Nakon pet mjeseci ponovno zaigrati u službenoj utakmici, napraviti prve korake na terenu i onda zabiti. Stvarno nevjerojatan osjećaj. Prolazio sam vrlo teške trenutke jer mi je to bila prva ozbiljnija ozljeda. Moram biti iskren, Schalke je bio bolja momčad, ali ipak smo uspjeli pobijediti i drugu u nizu. Bio je ovo neopisiv osjećaj nakon što sam posljednje utakmice svoje momčadi ipak gledao kao navijač", rekao je Kramarić.

Image
Foto: : Profimedia, AFP
Image
Foto: : Profimedia, AFP

goaljubel Andrej KRAMARIC (1899 Hoffenheim) after goal to the 0-1, jubilation, joy, enthusiasm, action, single image, cut single motif, half figure, half figure. Soccer 1. Bundesliga, 28 matchday, matchday28, FC Augsburg (A) -TSG 1899 Hoffenheim 0-4, at 07.04.2019 in Augsburg / Germany, WWK AREN A. | usage worldwide, Image: 425007965, License: Rights-managed, Restrictions: GERMANY OUT, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Pohvale medija i trenera

Njemački mediji prepoznali su situaciju i posebno nahvalili Kramarića. Kicker je opisao Kramarićev povratak kao "veliko iznenađenje", a posebice zato što je uspio izdržati cijelu utakmicu. Manheim24 naglašava kako je ovo bio Kramarićev povratak iz snova i kako je svjetski doprvak vodio svoju ekipu do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imao je i trener riječi hvale.

"Krama je daleko jedan od naših najboljih igrača. Nije bio plan odmah ga gurnuti u vatru, ali zbog ozljeda sam to morao učiniti", rekao je trener Hoffenheima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo