KRAMARIĆ I SUIGRAČI SVE BLIŽE SENZACIONALNOM USPJEHU: / 'Golobradi' trener ih vodi prema Ligi prvaka

Image
Foto: AFP, AMELIE QUERFURTH

Nogometaši Hoffenheima u 25. su kolu njemačkog prvenstva pred svojim navijačima svladali Bayer Leverkusen s 1-0 i dodatno se učvrstili na mjestu koje osigurava kvalifikacije za Ligu prvaka.

18.3.2017.
17:51
AFP, AMELIE QUERFURTH
VOYO logo

Gol Sandra Wagnera u 62. minuti bio je dovoljan za pobjedu Hoffenheima u čijim je redovima naš Andrej Kramarić odigrao cijelu utakmicu. Kod gostiju je Tin Jedvaj cijelo vrijeme ostao na klupi.

Hat-trick Modestea

Momčad koju vodi 29-godišnji stručnjak Julian Nagelsmann učvrstila se na četvrtom mjestu s 45 bodova, jednim manje od trećeplasirane Borussije Dortmund i pet više od najbližeg pratitelja Herthe. Momčad iz Berlina je u subotu poražena na gostovanju kod Kölna (2-4), a junak dvoboja bio je domaći napadač Anthony Modeste koji je zabio tri gola. Omogućio je time Kölnu da s devete dođe na šestu poziciju koja jamči Europu. Modeste sada na kontu ima 22 gola, samo jedan manje od vodećeg strijelaca lige Pierre-Emericka Aubameyanga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugoplasirani RB Leipzig je doživio težak poraz (0-3) kod Werdera koji se bori za ostanak. Leipzigova bodovna zaliha se topi pa sada ima samo tri boda više od Borussie (D). Poraz najbližeg pratitelje je odlična vijest za vodeći Bayern koji eventualnom nedjeljnom pobjedom protiv Borussije Mönchengladbach može otići na velikih plus 13 i doći na prag novog naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolfsburg je minimalnom pobjedom kod kuće (1-0) gotovo sigurno poslao Darmstadt u drugu ligu jer je taj klub sada čak 11 bodova udaljen od zone spasa.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bundesliga, 25. kolo:

Köln - Hertha 4-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolfsburg - Darmstadt 1-0

Werder - RB Leipzig 3-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Augsburg - Freiburg 1-1

Hoffenheim - Bayer Leverkusen 1-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo