KRALJEVSKI KLUB IMA NOVOG TRENERA: / Madrid dogovorio trogodišnji ugovor s klupskom legendom

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Europski prvak Real Madrid dogovorio je dugoročni ugovor sa trenerom Santiagom Solarijem

13.11.2018.
22:25
AFP
VOYO logo

Europski prvak Real Madrid potpisat će ugovor s trenerom Santiagom Solarijem do ljeta 2021. godine čime su se raspršila sva nagađanja o tome tko će do kraja sezone voditi momčad.

'Uprava Real Madrida dogovorila je imenovanje Santiaga Solarija'

"Uprava Real Madrida sastala se danas te dogovorila imenovanje Santiaga Solarija za trenera prve momčadi do 30. lipnja 2021. godine“, navedeno je u priopćenju kluba objavljenom u utorak navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Solari je prije dva tjedna sjeo na klupu nakon što je uprava smijenila Julena Lopeteguija zbog slabih rezultata. Nakon toga je momčad upisala četiri pobjede u četiri utakmice pa je klub odlučio ostaviti 42-godišnjeg Argentinca na tom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je time postao šesti trener Luke Modrića, od kada je 33-godišnji kapetan Hrvatske došao u Madrid u kolovozu 2012. godine. Prije toga su mu treneri bili Lopetegui, Zinedine Zidane, Rafael Benitez, Carlo Ancelotti i José Mourinho.

Real Madrid se nalazi na šestom mjestu u prvenstvu s četiri boda manje od vodeće Barcelone. Iduću utakmicu igra u gostima kod Eibara nakon reprezentativne pauze. Solari je ranije vodio trećeligaša Real Madrid Castillu, podmladak kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo