LAKŠE SE DIŠE: / Iz Barcelone stigle odlične vijesti o Messiju

Image
Foto: AFP

Strah je zavladao među navijačima Barcelone kad je na poluvremenu nedjeljne prvenstvene utakmice protiv Athletic Bilbaa igru morao napustiti najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi.

18.1.2016.
14:04
AFP
VOYO logo

Barcelona je u utakmici 20. kola slavila s uvjerljivih 6:0, ali je veselje poremetio Messijev prisilni izlazak s terena. Peterostruki osvajač Zlatne lopte osjetio je bol u bedrenom mišiću desne noge i nakon prvih je 45 minuta ostao u svlačionici, a na travnjaku ga je zamijenio Arda Turan.

Upitan za srijedu

U ponedjeljak je Messi završio na detaljnim pregledima koji su, na sreću navijača i svih u klubu, pokazali da nema teže ozljede, odnosno da je Argentinac zadobio samo nešto jači udarac. Još uvijek, međutim, nije jasno hoće li biti spreman do srijede kada Barcelona gostuje kod Athletica u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa kralja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je ove sezone već bio izvan pogona nekoliko tjedana zbog ozljede koljena, ali to zbog sjajne forme Neymara i Luisa Suareza Barcelona praktički nije ni osjetila. U 23 ovosezonska nastupa u svim natjecanjima Argentinac je postigao 19 pogodaka i osam puta asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo