KRAJ LJUBAVI: / Hajduk raskinuo ugovor s miljenikom navijača

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Hajduk je napokon uspio riješiti jedan od problema s kojim se borio dulje vrijeme. Raskinuo je ugovor s čovjekom koji je na Poljud stigao kao veliko pojačanje, ali nije opravdao taj status.

3.9.2015.
16:38
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Artem Milevski od četvrtka više nije igrač Hajduka. Ukrajinski napadač došao je prije godinu dana kao slobodan igrač, s reputacijom legende kijevskog Dinama i čovjeka koji je odigrao 50 utakmica za reprezentaciju.

Tulumi po Bačvicama

Uspio se brzo nametnuti tadašnjem treneru Igoru Tudoru, a nakon sjajnih je igara postao i miljenik navijača koji su mu nerijetko skandirali "Mile, Mile". No, već u drugom dijelu sezone nije bio na istoj razini, a zbog teže je ozljede propustio kompletne ljetne pripreme kod novog trenera Damira Burića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?taken-by=timi1010

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, po Splitu su počele priče da Milevski živi prilično raskalašeno, da tulumari po Bačvicama i da je po ponašanju daleko od profesionalnog sportaša. Kod Burića uopće nije dobio priliku u dosadašnjem dijelu sezone i postalo je izvjesno da ga se Hajduk želi riješiti. U četvrtak je konačno pronađeno rješenje, a Milevski se navodno odrekao gotovo 100.000 eura. Sada je ponovno slobodan igrač, a Splićani su se riješili skupog 'zaposlenika' koji im je opterećivao proračun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo