Dalje nije išlo

KRAJ LJUBAVI: Hajduk raskinuo ugovor s miljenikom navijača

Hajduk je napokon uspio riješiti jedan od problema s kojim se borio dulje vrijeme. Raskinuo je ugovor s čovjekom koji je na Poljud stigao kao veliko pojačanje, ali nije opravdao taj status.

Artem Milevski od četvrtka više nije igrač Hajduka. Ukrajinski napadač došao je prije godinu dana kao slobodan igrač, s reputacijom legende kijevskog Dinama i čovjeka koji je odigrao 50 utakmica za reprezentaciju.

Tulumi po Bačvicama

Uspio se brzo nametnuti tadašnjem treneru Igoru Tudoru, a nakon sjajnih je igara postao i miljenik navijača koji su mu nerijetko skandirali “Mile, Mile”. No, već u drugom dijelu sezone nije bio na istoj razini, a zbog teže je ozljede propustio kompletne ljetne pripreme kod novog trenera Damira Burića.

Hvar📢👌

A post shared by timi1010 (@timi1010) on

Osim toga, po Splitu su počele priče da Milevski živi prilično raskalašeno, da tulumari po Bačvicama i da je po ponašanju daleko od profesionalnog sportaša. Kod Burića uopće nije dobio priliku u dosadašnjem dijelu sezone i postalo je izvjesno da ga se Hajduk želi riješiti. U četvrtak je konačno pronađeno rješenje, a Milevski se navodno odrekao gotovo 100.000 eura. Sada je ponovno slobodan igrač, a Splićani su se riješili skupog ‘zaposlenika’ koji im je opterećivao proračun.

Povratak na Net.hr