KRAJ KARIJERE ILI... / Legendarni nogometaš potvrdio odlazak iz kluba i zagolicao maštu navijačima

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Nekadašnji engleski reprezentativac i dugogodišnji veznjak Chelseaja Frank Lampard (38) potvrdio je u ponedjeljak da napušta New York City, klub koji se natječe u sjevernoameričkoj ligi (MLS).

14.11.2016.
16:33
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Lampardu aktualni ugovor istječe posljednjeg dana ove kalendarske godine, a novi nema namjeru potpisati. Hoće li nastaviti igračku karijeru, zasad još nije poznato, ali Englez je svakako zagolicao maštu navijačima porukom na Instagramu.

"Krećem u sljedeću fazu svoje karijere, a o čemu se radi, objavit ću vrlo brzo", napisao je Lampard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazi u trenere?

"Iznimno sam uživao ovdje i zahvalan sam što sam imao priliku igrati za tako sjajan klub u nevjerojatnom gradu. Odlazim s puno prekrasnih uspomena", dodao je nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lampard je najdublji trag ostavio u Chelseaju za koji je igrao od 2001. do 2014. godine, postigavši pritom 211 golova. Prije dvije godine je potpisao za New York City koji ga je odmah posudio svome sestrinskom klubu Manchester Cityju u kojem je proveo cijelu sezonu što mnogi navijači Chelseaja nisu najbolje prihvatili. U ljeto prošle godine napokon je otišao u New York u kojem je, nakon početnih poteškoća, postigao 12 pogodaka u 21 nastupu.

Što će raditi u sljedećoj fazi karijere, pitanje je na koje odgovor sada čekaju ljubitelji nogometa diljem svijeta. Engleski mediji nagađaju da bi mogao objaviti odlazak u igračku mirovinu i vratiti se u Chelsea kao jedan od trenera u klupskim mlađim kategorijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo