KOVAČIĆ O VJERI I ENGLESKOM VELIKANU: / 'Za mene je on jedan od najvećih, i dalje ga gledam na YouTubeu'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Mateo Kovačić je dobro započeo svoju sezonu u dresu Chelseaja

24.9.2018.
8:37
AFP
VOYO logo

Mateo Kovačić je sinoć odigrao svoju petu utakmicu u dresu Chelseaja, tijekom 0-0 remija kojim je zaustavljen stopostotni početak kluba iz Londona. Unatoč tome što još uvijek nije upisao niti jedan pogodak niti asistenciju, Kovačić se dobro snašao u Londonu, te je trenutno u prvim planovima novog trenera, Maurizija Sarrija.

"Još otkako sam bio klinac išao bih u crkvu svaku nedjelju sa svojom obitelji. Isto tako, molio bih se kod kuće svaki dan. To mi daje snagu kada sam u lošim fazama", rekao je hrvatski veznjak za Sun o svojoj prilagodbi na život u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki igrač mora igrati sam za sebe – ali za mene je Paul Scholes jedan od najboljih ikad. Bio je nevjerojatan. I dalje uživam gledajući njegove videe na YouTubeu", dodao je Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponekad kod kuće gledam Scholesa ne bih li naučio nešto novo. Imao je baš sve, bio je moderni veznjak – zabijao je pogotka, igrao je dobro obranu", dodao je Kovačić.

"Nikoga je kopiram, ali volim gledati Scholesa, iako gledam i druge igrače da vidim što mogu poboljšat u svojoj igri. Igrače poput Luke Modrića i Andresa Inieste, recimo", zaključio je veznjak Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo