KOVAČIĆ I KRAMARIĆ ODUŠEVLJENI: / Vatreni prokomentirali šest pogodaka u mreži Kosova

Image

Hrvatska nogometna reprezentacija rezultatski uvjerljivo svladala je izabranu vrstu Kosova u utakmici 2. kola skupine I kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koja je igrana u Skadru.

6.10.2016.
22:58
VOYO logo

"Moram priznati da ovakvu pobjedu nismo očekivali. Jesmo li mogli i uvjerljivije? Uvijek ima prostora za napredak, ali tri boda su bitna i sad idemo na Finsku", kazao je Kovačić i prokomentirao prekid Mandžukićeva posta.

Image
HRVATSKA RAPSODIJA U SKADRU! /

Vatreni pregazili Kosovo sa 6-0, Mandžukić zabio hat-trick

Image
HRVATSKA RAPSODIJA U SKADRU! /

Vatreni pregazili Kosovo sa 6-0, Mandžukić zabio hat-trick

"Mi znamo što od Mandžukića možemo očekivati, ali i od Kramarića i Kalinića. Treba se regenerirati za nedjelju i u Finskoj uzeti tri boda", objasnio je Kovačić čija minutaža u Real Madridu raste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da igram dosta. Uvjeren sam u svoje kvalitete i da ću uspjeti u Realu", zaključio je i prepustio riječ napadaču Hoffenheima.

"Bio je gušt igrati, posebice uz ovakvu pobjedu. Postigli smo što smo tražili, krenuli smo s ranim pogotkom i tada je onda lakše. Svima je bilo lijepo igrat pred punim stadionom, a i meni od prve minute. Moramo se sada dobro pripremiti za Finsku", kazao je Kramarić koji vrlo dobro igra u Bundesligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam i zadovoljan kako je sezona krenula. Gol ili asistenciju imam u svakoj utakmici u Njemačkoj, a jednako uživam u obje te stvari. Nisam ja klasnični napadač, odgovara mi pozicija polušpice, a drago mi je da je Mandžukić iskoristio moju loptu za gol. Poslije je bilo lakše."

Slijedi odlazak u Tampere i nedjeljni dvoboj protiv Finske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da smo sačuvali energiju. Bit će to drugačija, teža utakmica. Oni će dobro proučiti ovih šest golova, a mi moramo nastaviti igrati na ovakav način", zaključio je Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo