KOVAČ VIŠE NEMA PODRŠKU SVLAČIONICE: / Ismijava li kapetan Neuer svog trenera ovom izjavom?

Image
Foto: AFP

Bivši hrvatski izbornik navodno nema podršku nogometaša

25.11.2018.
14:54
AFP
VOYO logo

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač nije u dobroj situaciji u Bayernu. Nakon jučerašnjeg kiksa na Allianz Areni protiv Fortune 3-3, u susretu u kojem su Bavarci vodili 2-0 nakon 20 minuta protiv, te 3-1, stolica mu se opasno trese.

On je okrivio igrače za kiks, predsjednik kluba Uli Hoeness stao je u njegovu obranu, ali i najavio da će se uskoro znati hoće li hrvatski trener i dalje voditi Bayern. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovarat će o Kovačevoj budućnost s igračima

Hoeness će o Kovačevoj budućnosti razgovarati i s igračima, a bivši hrvatski izbornik navodno nema podršku nogometaša. Bild piše da su se nakon jučerašnje utakmice igrači Bayerna u svlačionici pobunili protiv trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiva je i izjava kapetana Manuela Neura nakon susreta s Fortunom. Znakovita, koja se našla pod povećalom tamošnjih medija. Naime, Neuer je rekao sljedeće:

'Ma da smo...'

"Ma da smo implementirali i primjenili u igri sve što nam je trener rekao, pobijedili bismo ih 5-0", rekao je Neuer, a mediji u Njemačkoj iz toga nisu uspjeli zaključiti ruga li se Neuer zamislima Kovača ili ga podržava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"No, to se nije dogodilo. Ovaj nam poraz nije trebao. Razočarani smo svojim predstavama, ali neka ostane na tome. Kritiziraju nas, mi preispitujemo sami sebe, tako je kako je", kazao je Neuer, prenosi Sportstarlive.com.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo