NIKO KOVAČ KONAČNO PROGOVORIO O IVANU PERIŠIĆU: / 'Donio je Bayernu kvalitetu, ali...'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Nije sigurno da će Kovač na teren protiv slabašnih protivnika u Bundesligi poslati najjaču postavu jer mora snagu čuvati za veliki test u Ligi prvaka gdje gostuju kod Tottenhama

27.9.2019.
9:11
Profimedia
VOYO logo

Dva remija u pet utakmica Bundeslige za Niku Kovača i njegovog Bayerna dovoljni su bili samo za drugo mjesto. Bavarci s hrvatskim kormilarom našli su se u situaciji da na startu sezone moraju hvatati korak za prvoplasiranim Leipzigom koji je krenuo u sezonu s četirima pobjedama i jednim remijem.

A baš je taj remi bio protiv Bayerna pa će Niko Kovač i njegova momčad iz deficita od dva boda morati stizati preko "malih utakmica". Jedan od tih je Paderborn koji je ove sezone definicija fenjeraša u Bundesligi i s posljednjeg mjesta nadaju se boljim danima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HOĆE LI MODRIĆ IGRATI NA POLJUDU I U CARDIFFU? /

Realu se nije svidio mail iz HNS-a, pa su se odlučili na 'prljavi' potez; No, jedna stvar je sigurna

Velik dio Bayernove momčadi u nastavku sezone činit će hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, koji je u četirima utakmicama za njemačkog velikana zabio dva gola uz dvije asistencije, te Brazilac Philippe Coutinho.

Donijeli kvalitetu

"Očito igračima kao što su Coutinho i Ivan treba vremena. Utakmicu po utakmicu, kako minute prolaze, dečki se sve bolje razumiju, pogotovo ova dvojica. Integrirali su se u momčad i dali joj kvalitetu", rekao je Kovač na konferenciji za medije uoči utakmice s Paderbornom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije sigurno da će Kovač na teren protiv slabašnih protivnika u Bundesligi poslati najjaču postavu jer mora snagu čuvati za veliki test u Ligi prvaka gdje gostuju kod Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo