KOVAČ DOBIO NAJBOLJU MOGUĆU MOTIVACIJU ZA DERBI SA BORUSSIJOM: / 'Branit ću ga do krvi!'

Image
Foto: AFP

Borussia Dortmund i Bayern ovog vikenda igraju najveći derbi Bundeslige

8.11.2018.
14:03
AFP
VOYO logo

Niko Kovač je pobjedom nad AEK-om (2-0) u Ligi prvaka malo smirio buru u svlačionici Bayerna i svakako si kupio još vremena da momčad povede prema vrhu. Međutim, hrvatskom treneru neće biti lako, budući da da već ovaj vikend ide na teško gostovanje – protiv vodeće Borussije Dortmund na Westfalenu.

Dortmund Kovaču bježi za četiri boda, bez poraza su u Bundesligi i generalno igraju jako dobar napadački nogomet. Ukoliko savladaju Bayern na domaćem terenu, razlika će biti već ozbiljnih sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, isto tako – derbi je i šansa Kovaču da eventualnom pobjedom dođe na korak do vrha tablice i smanji zaostatak na jedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Momčad nam je u tranziciji, a uz to imamo mladog trenera s kojim trebamo biti strpljivi. Branit ću Kovača do krvi, rekao sam to već prije nekoliko dana, a sada ističem ponovo jer moje izjave nemaju rok trajanja od dva do tri tjedna", rekao je za SportBild predsjednik Bayerna Uli Hoeness i tako ponovo iznio svoje povjerenje u bivšeg izbornika Vatrenih.

"Nakon mnogo vremena stižemo u Dortmund kao autsajderi. Borussia zasad ima odličnu sezonu, a na nama je da se nastavimo popravljati. Moramo ponovo početi igrati nogomet pun samopouzdanja. Posljednjih tjedana nismo igrali dobro, čak su se i naši iskusni igrači gubili", zaključio je Hoeness.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo