DRŽI SE, MAJSTORE

DRAMATIČNI TRENUCI SLAVNOG TRENERA: Koronavirus mu je ubio prijatelja, a sad je doznao da je i sam zaražen

‘Nemam simptoma, ali istina je da sam imao pozitivan test. Bit ću u karanteni’

Nekada slavni trener Benfice, a sada brazilskog Flamenga Jorge Jesus, u ponedjeljak je testiran  na koronavirus i bio je pozitivan. S obzirom na to da je Jesusu već 65 godina, spada u rizičnu skupinu zaraženih koja je najizloženija koronavirusu, te i najugroženija, javlja Estadao.

[FOTO, VIDEO] ‘ZARAŽENA SAM, ALI ZASAD NEMA SIMPTOMA. LJUDI, OSTANITE DOMA’: Javila se vruća sportska novinarka i poslala poruku svima

U Portugalu umrla prva osoba

Portugalska ministrica zdravlja Marta Temido je na konferenciji za medije u ponedjeljak rekla da je u Portugalu od koronavirusa umrla prva osoba te da je riječ o muškarcu starijem od 80 godina.

Bio je prijatelj Jorgea Jesusa

Kasnije se ispostavilo da je riječ o 81-godišnjem Mariju Verissimu, umirovljeniku i inače velikom prijatelju Jorgea Jesusa. Samo dan nakon što se zbog koronavirusa oprostio od svog velikog prijatelja, Jesus je doznao da je i sam zaražen. Zahvalio je navijačima na naklonosti i rekao da se nalazi u karanteni, prenosi Esportefera.com.

‘Osjećam se kao sasvim normalna osoba. Nemam simptoma, ali…’

“Osjećam se kao sasvim normalna osoba. Nemam simptoma, ali istina je da sam imao pozitivan test. Bit ću u karanteni. Želim zahvaliti naklonosti svih svojih prijatelja, obožavatelja, mojih vjernih pratitelja. Mislim da ću za koji tjedan biti u redu, ako Bog želi, vratit ću se u normalu “, rekao je trener Flamenga.

‘Danas sam se osjećao točno onako kako sam se osjećao prije mjesec dana’

Budući da je u stabilnoj situaciji, Jorge Jesus ostat će kod kuće u mirovanju.

“Danas sam se osjećao točno onako kako sam se osjećao prije mjesec dana, prije godinu, dvije godine, tri, četiri”, rekao je 65-godišnji Portugalac.

Prošle subote, na praznom Maracanãu, Jorge Jesus vodio je Flamengo u pobjedi nad Portuguesom rezultatom 2:1, u sklopu drugog kola tamošnjeg prvenstva. Ovog ponedjeljka Flamengo je suspendirao treninge na tjedan dana, a Nogometni savez države Rio de Janeiro, prvenstvo na 15 dana.

Povratak na Net.hr