Koristan savjet Dinamu stigao iz Splita

"Plavi moraju u Zagrebu sve riješiti, pobijediti s golom ili dva razlike bez primljenog pogotka.

7.8.2011.
13:50
VOYO logo

Novac, kvaliteta, znanje i sreća preduvjeti su da bi netko ušao u Ligu prvaka. Doduše, bilo je i onih koji su zalutali među elitu, gdje im je sreća bila izuzetno naklonjena. Iako ni oni nisu bili baš neznalice. Dinamo se nada da će se naći u društvu Barcelone, Reala, Manchestera. Dvije su prepreke prošli (Neftči i Helsinki), ostala je još jedna.

"Dinamo mora biti oprezan, Šveđani su u punom ritmu jer im prvenstvo već dugo traje. A Dinamo se još traži, ima dosta novih igrača. No, ono čega se ja bojim jest pritisak, već dugo pokušavaju ući u Ligu prvaka ili prezimiti, godinama im to ne uspijeva. A ne bi trebali razmišljati o tome što će biti jer već imaju osiguranu Europsku ligu, za mene je i to veliki uspjeh", kaže trener Splita, Ivan Katalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemu je uloga sreće u uspjehu velika. Ali također misli kako bi se Jurčić nakon ozljede Alispahića mogao vratiti na sustav s jednim napadačem.

"Kako neće biti, pa Malmö je imao sreće protiv Rangersa, kojem je sudac isključio dva igrača. Plavi moraju u Zagrebu sve riješiti, pobijediti s golom ili dva razlike bez primljenog pogotka. I sad kad se ozlijedio Alispahić, možda bi Jurčić mogao i trebao promijeniti sustav, vratiti se na jednog napadača, bez ofenzivnih bokova mogao bi imati problema. Ali, neću sad ja pametovati", naglasio je Kate i čestitao Dinamu na napravljenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Dinamo

Vezani članci:

arti-201108050174006 arti-201108050131006 arti-201108040119006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo