KONTROVERZNA BRAĆA: / Jedan grize suparnike, drugi prodaje utakmice!?

Barcelonin napadač Luis Suarez iza sebe ima brojne kontroverze, od ugriza do rasističkih ispada.

18.2.2015.
6:18
VOYO logo

Manje je poznato da Luis Suarez (28) ima 34-godišnjeg brata koji se također bavi nogometom. Paolo Suarez trenutno igra za gvatemalski klub Comunicaciones, ali ovih su ga dana sustigle optužbe za nečasne radnje iz vremena kada je nosio dres salvadorskog Isidro Metapana.

El Grafico piše da se protiv starijeg Suareza vodi istraga zbog sumnje da je sudjelovao u tri slučaja namještanja rezultata. Tijekom 2012. je Isidro Metapan izgubio od Pumasa s 8:0 u navodno namještenoj utakmici. Suarez je bio ozlijeđen, ali znao je da, ako ne bude igrao, neće ni dijeliti novac za namještaljku. Stoga je započeo dvoboj i vrlo brzo bio zamijenjen, a za svoje je sudjelovanje u farsi, tvrdi El Grafico, dobio 10.000 dolara, kao i još devetorica njegovih suigrača. Jedan od njih tvrdi da mu je Suarez svojedobno ponudio 15.000 dolara da mu pomogne namjestiti utakmicu protiv Seattle Soundersa, ali je ovaj ponudu odbio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što su svi ti ljudi dobili da ocrne moje ime. Da biste nekoga optužili, morate imati dokaze, jake dokaze, a ne glasine. Uskoro ću završiti karijeru, a ne želim se umiroviti s narušenim ugledom. Neka istražuju što god hoće i ako nađu nešto, onda neka razgovaraju sa mnom. Tužan sam, strašno je kako se blati mene i moje kolege koji su dali živote za Metapan", izjavio je Paolo Suarez za El Grafico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo