KONAČNO SE OGLASIO I SLOMLJENI MANDŽUKIĆ EMOTIVNOM PORUKOM: / 'Teško je ovo prihvatiti'

Image
Foto: AFP
4.6.2017.
23:06
AFP
VOYO logo

Nakon što je glavni sudac dvoboja Nijemac Felix Brych označio kraj utakmice, tuga je zavladala kod Marija Mandžukića. Toliko, da nije imao snage za razgovor s novinarima nakon što je u svom drugom finalu Lige prvaka ostao bez drugog europskog naslova u karijeri.

UGLEDNI SPORTSKI MEDIJI O HRVATIMA: ‘Luka je tiha patnja i hrvatski san, a gol ‘Mr. No. Good’ Mandžukića bio je trenutak magije’

Za utjehu mu je ostao spektakularan pogodak škaricama kojeg je zabio Real Madridu u finalu u Cardiffu, ali poraz 4-1 mu je ipak teško pao. Juve je žarko htio odvojiti trofej i to u sezoni za pamćenje u kojoj su se potvrdili kao jedna od najboljih momčadi svijeta. Mandžo se tek 24 sata kasnije javio fanovima na Instagramu emotivnom porukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MOĆNI REAL OPET PRVAK EUROPE: Modrić i

"Ponosan sam što sam dio ove momčadi i kluba. Imali smo nevjerojatnu sezonu s velikim pobjedama i sjećat ćemo ih se zauvijek, i dva velika trofeja i proslave na kraju. Poraz u finalu Lige prvaka je teško prihvatiti, ali iskoristit ćemo ga kao inspiraciju da budemo bolji sljedeće godine i osvojimo trofej za ovaj klub i navijače koji ga zaslužuju. Tužan sam što čujem za ozlijeđene navijače u Torinu. Nadam se da će se svi oporaviti. Nije bila najljepša večer za fanove Juventusa, ali imali smo ih puno ove godine. Imat ćemo ih još više sljedeće", napisao je Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo