KONAČNO SE IZJASNIO: / Pep Guardiola otkrio svijetu gdje nastavlja karijeru

Image
Foto: AFP, CHRISTOF STACHE

Trener Bayern Munchena, veliki katalonski stručnjak Pep Guardiola, otkrio je kako će od sljedeće sezone raditi u Premier ligi.

5.1.2016.
14:01
AFP, CHRISTOF STACHE
VOYO logo

Prije nešto više od dva tjedna, Bayern Munchen je obznanio kako će ih Pep Guardiola voditi još samo do kraja sezone, a od sljedeće sezone momčad će biti pod palicom Carla Ancelottija. Mediji špekuliraju kako bi novi klub Guardiole mogao biti Manchester City, no Katalonac ističe:

Image
LOVA DO KROVA: /

Pep Guardiola postaje najplaćeniji trener svijeta?!

Image
LOVA DO KROVA: /

Pep Guardiola postaje najplaćeniji trener svijeta?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gladan novih izazova

"Nisam još odlučio koji ću klub preuzeti u Engleskoj. No, jedno je sigurno. Još uvijek sam mlad i gladan novih izazova u karijeri koja je daleko od njenog završetka", kazao je Pep Guardiola, kojeg bi na svojoj klupi htjele vidjeti brojne engleske i europske momčadi, među njima i Chelsea koji je nakon Mourinhovog otkaza do kraja sezone preuzeo Guus Hiddink. Također, Guardiolu se spominje i u kontekstu Manchester Uniteda, ali i Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još ništa nije dogovoreno

"Razlog zašto nisam produžio ugovor s Bayernom je vrlo jednostavan. Želim se okušati kao trener u Premier ligi", jasan je Guardiola koji je i dao do znanja:

"Kad budem sve dogovorio sa svojim budućim klubom, onda će klub sve iskomunicirati i otkriti. U ovom trenutku ne mogu ništa više reći od ovoga jer još ništa nije dogovoreno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardiola je Bayern Munchen preuzeo 2013. godine, a od tada pa do danas s bavarskim gigantom ostvario je uspjehe poput dva naslova u Bundesligi, jednog njemačkog Kupa, europskog Superkupa i Svjetskog klupskog prvenstva. Čelnici Bayerna htjeli su da Guardiola produži ugovor i ostane u Njemačkoj, ali njihove želje nisu uslišene. Guardiola ima nove izazove, koji stanuju dalje od Munchena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo