KONAČNO PRONAŠAO POSAO? / Bivši izbornik preuzima klupu hrvatskog prvoligaša

Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpić

Samo tri pobjede u dosadašnjih 12 kola hrvatskog prvenstva i uvjerljiv nedjeljni poraz od Hajduka (3:0) ponovno su doveli u pitanje poziciju Igora Pamića na klupi Istre 1961.

5.10.2015.
8:49
PIXSELL, Marko Prpić
VOYO logo

Kako sada stvari stoje, postoji mogućnost da je Pamić na Poljudu posljednji put vodio Istru. On sam je na pitanje o eventualnoj smjeni logično odgovorio da je odluka na predsjedniku kluba Michaelu Gloveru, a prvi čovjek pulskog kluba se zasad ne oglašava.

Žestoka polemika s Pamićem

Prema pisanju Regional Expressa, najveći kandidat za Pamićeva nasljednika, dođe li do smjene, bivši je hrvatski izbornik Igor Štimac. Navodno su s njim već obavljeni razgovori i dogovor je jako blizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štimac nije radio otkad je napustio klupu Zadra na kraju prošle sezone. Zadrane nije uspio spasiti od ispadanja, a uskoro bi i na klupi Istre mogao voditi borbu za ostanak. Zanimljivo je podsjetiti da je krajem prošle Štimac vodio žestoku polemiku s Pamićem oko toga kome suci više pomažu. S obzirom na teške riječi koje su pale, sumnjamo da će Pamiću dobro sjesti ako mu posao na kraju oduzme upravo Štimac...

Regional Express/Sportski.net

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo