Kompjuterski program riješio dilemu koja muči cijelu Englesku

Ako je suditi po procjenama kompjuterskog sustava Blomberg, novi prvak Engleske bit će Manchester City.

17.3.2014.
19:32
VOYO logo

Po procjeni Blomberga, prvak će biti Manchester City, drugi je Chelsea, treći Liverpool i četvrti Arenal. S ovim se sigurno ne bi složio menadžer Arsenala Arsene Wenger koji je bio vrlo impresioniran igrom svoje momčadi i pobjedom 1-0 na gostovanju kod Tottenhama u nedjeljnom derbiju sjevernog Londona.

Topnici su ostvarili nasušno potrebnu pobjedu u utrci za prvaka Engleske, koja već dugo vremena nije bila tako uzbudljiva, jer dobre izglede za osvajanje krune imaju čak četiri momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea ima četiri boda više od Liverpoola i Arsenala, ali i utakmicu više od njih. Manchester City ima šest bodova manje od Chelseaja, ali i tri utakmice manje, odnosno dvije manje od Liverpoola i Arsenala.

"Poraz Chelseaja u ovoj rundi, te gostujuće pobjede Liverpoola i Manchester Cityja čine zapravo završni sprint u utrci za titulu vrlo uzbudljivim. Mi smo se pobjedom na White Hart Laneu željeli vratiti u tu utrku i uspjeli smo u tome. Sada smo u dobroj poziciji", dao je svoju procjenu Wenger i najavljuje šanse za naslov prvaka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek matematički ne držimo sve u svojim rukama, ali ćemo držati ako nastavimo pobjeđivati. Sada smo usredotočeni samo na prvu sljedeću utakmicu", zaključio je francuski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo