Hrvat oduševio Španjolce: Besprijekoran je, savršen, nepogrešiv...

Fantastična igra Real Madrida u subotnjem El Clasicu i impresivna izvedba hrvatskog veznjaka Luke Modrića i dva dana kasnije zauzimaju značajan prostor u španjolskim medijima.

27.10.2014.
11:42
VOYO logo

Real Madrid je, podsjetimo, u 9. kolu španjolske Primere nadigrao najvećeg rivala Barcelonu s 3:1 i približio joj se samo na bod zaostatka. Iako su Katalonci poveli već u 4. minuti preko Neymara, do kraja je Kraljevski klub dominirao, a posebno se to odnosi na drugo poluvrijeme u kojem je potpuno razbio goste.

Marca se u svome komentaru osvrće na Realovu promjenu stila igre. Ancelottijeva momčad, ističe španjolski dnevni list, danas puno više pažnje polaže posjedu lopte i kratkim pasovima za što velik dio zasluge ide ljetnim pojačanjima Toniju Kroosu i Jamesu Rodriguezu, tehnički iznimno potkovanim igračima. Hvali se i igra Isca koji je uskočio u udarnu postavu umjesto ozlijeđenog Garetha Balea, a poseban je prostor posvećen hrvatskom majstoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Što se tiče Modrića, on je jednostavno savršen partner svima. Kreće se po cijelom terenu i pruža podršku suigračima, osigurava tečnost igre i svakim svojim dodavanjem i driblingom pokazuje da je vođa. Protiv Barçe je izvanredni hrvatski veznjak bio besprijekoran. Odradio je 45 dodavanja... i nijedno nije bilo pogrešno. Stopostotna učinkovitost za očuvanje posjeda lopte i potvrdu promjene Realova stila. Po prvi put nakon dugo vremena Madriđani su ugrozili Barcelonin posjed lopte iako je statistika opet bila na strani Katalonaca (57 posto)", stoji u članku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajnu Modrićevu igru je, podsjetimo, prepoznala i madridska publika koja je hrvatskog nogometaša nagradila ovacijama kada ga je u 89. minuti Ancelotti izvukao iz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo