VIDEO: / Kakva luda utakmica! Krokodilske suze i tri brza gola

Kolumbijska nogometna reprezentacija došla je na korak od plasmana u osminu finala Svjetskog prvenstva nakon što je u 2. kolu skupine C u Brasiliji svladala Obalu Bjelokosti s 2:1.

19.6.2014.
18:34
VOYO logo

Izabranici Josea Pekermana su, podsjećamo, svladali Grčku s 3:0 u prvoj utakmici na SP-u tako da sada sa šest bodova predvode skupinu. Bjelokošćani su, pak, ostali na tri boda zahvaljujući pobjedi protiv Japana (2:1).

Prvo je poluvrijeme dvoboja u glavnom brazilskom gradu bilo prilično slabo, a iz tog razdoblja igre vrijedi izdvojiti samo nevjerojatan promašaj Teofila Gutierreza. U 27. je minuti James Rodriguez ubacio u kazneni prostor s lijeve strane, Gutierrez je ostao potpuno sam pred bjelokošćanskim golom, ali je loše zahvatio loptu i uništio najbolju priliku dotad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/MThWUg6QHqW/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Prije početka utakmice vidjeli smo najzanimljiviji detalj, vrlo emotivno doživljavanje himne Sereya Diea, koji je na kraju ispao tragičar. Nogometaš je zaigrao iako je doživio obiteljsku tragediju (smrt oca), ali na terenu je grubo kiksao...poklonio suparniku loptu za 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/MThPKjrmdtj/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Stvari su se ''zakuhale'' u drugom poluvremenu, a Kolumbija je povela u 64. minuti kada je Juan Cuadrado nabacio iz kornera, a Rodriguez glavom smjestio loptu u mrežu. Šest minuta kasnije Rodriguez je oduzeo loptu na sredini terena i gurnuo je prema Gutierrezu, a ovaj je proigrao Juana Quintera koji je izbio sam pred vratara 'slonova' Boubacara Barryja i zabio za 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/_sr5vG0Hoc4

Tri minute kasnije nadu je Bjelokošćanima vratio Gervinho koji se u solo-akciji riješio trojice čuvara, ušao u kazneni prostor s lijeve strane i zabio u bliži kut kolumbijskog vratara Davida Ospine. Nastavila je Obala Bjelokosti do kraja s napadima, ali nije uspjela doći do izjednačenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/DqlRzjG8pbY

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo