SJEĆATE LI SE OVOGA? / Potezi za pamćenje, trenuci za povijest

Image
Foto: AFP, PHILIPPE DESMAZES

Real Madrid jučer je na svom Twitter profil stavio tribute video s najvećim trenucima svog novog trenera, legendarnog Zinedine Zidanea.

8.1.2016.
6:45
AFP, PHILIPPE DESMAZES
VOYO logo

Na Santiago Bernabeu još uvijek je sve u znaku Zidaneovog preuzimanja prve momčadi, nakon otkaza Rafi Benitezu. Predsjednik Real Madrida Florentino Perez i njegovi suradnici u klubu imaju velika očekivanja prema dojučerašnjem treneru druge momčadi Reala, Castille.

Bolja atmosfera u svlačionici

Navijači su oduševljeni odabirom novog trenera njihovog omiljenog kluba, isto kao i Francuz svojim novim poslom. Njegovim dolaskom, atmosfera u svlačionici Kraljeva je bolja, pozitivnija, igrači se na ovih nekoliko dosadašnjih trenera za kormilu sa Zidaneom osjećaju sretnije, smiju se i zafrkavaju. Opuštenije je nego za vrijeme kratke vladavine Beniteza, koji je imao svoj mali privatni rat sa čak sedam igrača Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, DAMIEN MEYER
Image
Foto: AFP, DAMIEN MEYER

Za vikend protiv Deportiva

Kako bi svom novom treneru pokazali koliko ga cijene, a samim time i napunili ga samopouzdanjem i pozitivnom energijom uoči svog debija protiv Deportivo La Corune, novog kluba bivše reprezentativne jedinice Stipe Pletikose u 18. kolu La Lige, Real je napravio video kompilaciju njegovih najvećih trenutaka karijere po njihovom izboru. Video i prati komentar:

"Koliko se ovih magičnih trenutaka Zinedine Zidanea sjećaš?".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo