PRISTALI NA UVJETE: / Klubovi će se sastati s HNS-om

Image
1.3.2016.
18:27
VOYO logo

Podsjetimo, zagrebački Nacional i splitski Tommy žestoko su udarili po HNS-u nakon što je Izvršni odbor HNS-a nakon bez objašnjenja smijenio predsjednika Plenuma klubova 1.HMNL Ivu Zokovića.

Sad je Nacional na svojim službenim stranicama objavio kako je HNS spreman prihvatiti uvjete klubova te prepustiti futsal zajednici veću ulogu u tijelima koja se brinu i odlučujku o futsalu. Nacional je u svom prvom priopćenju, nakon što se saznalo da je Zoković smijenjen prošloga tjedna, jadno dao do znanja da su ljudi iz HNS-a dirnuli u osinje gnijezdo i kako zbog toga neće mirno spavati. HNS je na sve odgovorio svojim priopćenjem u kojem je istaknuta teza kako su Split Tommy i Nacional "uspješno prodali priču o sukobu sjevera i juga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UVIJEK KONTRA: /

Suigrači mu se učlanili u Hajduk, a on u Dinamo

Image
UVIJEK KONTRA: /

Suigrači mu se učlanili u Hajduk, a on u Dinamo

Udarili po HNS-u i glasnogovorniku Tomislavu Pacaku

Nacional je samo nekoliko sati odgovorio na prozivke HNS-a žestokim priopćenjem u kojem je udario i po glasnogovorniku HNS-a Tomislavu Pacaku, napisavši kako je "on jedan iskompleksirani bolesnik i neka ide liječiti komplekse doma". Uz to, zaprijetilo se i bojkotom prve lige. Nacional je najavio i bojkot reprezentacije sve dok je na čelu Mato Stanković.

Image
Image

Naša dva najveća futsal kluba najavila su kako će za vikend odigrati 13. kolo, a onda slijedi prekid svih natjecanja do ispunjenja tri uvjeta s kojima su upoznali HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Odlazak Mate Stankovića s mjesta izbornika futsal reprezentacije.

2. Ostavka odgovorne osobe koja je pisala priopćenje na stranicama HNS-a, a u kojem je izneseno mnogo lažnih činjenica uvrijedivši kubove i djelatnike koji rade u futsalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Potpuna kontrola nad Komisijom za futsal HNS-a.

U Futsal Dinamu ništa do trenutka priopćenja Nacionala nisu znali

Vrijedi spomenuti kako smo razgovarali sa nekim nogometašima iz Futsal Dinama koji su nam u subotu uoči početka svojeg ligaškog sraza protiv Osijeka jasno dali do znanja kako oni ništa ne znaju o mogućem bojkotu natjecanja i kako je Nacional zaprijetio bojkotom na svoju ruku, bez njihovog znanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo