KLOPP U SVOM ELEMENTU ODGOVORIO KRITIČARIMA: / 'U tome je problem, nitko ne zaboravlja s**nja koja govorim!'

Image
Foto: AFP

Engleski prvoligaši pripremaju se za novu sezonu

22.7.2018.
13:13
AFP
VOYO logo

Jurgen Klopp jedan je od najatraktivnijih trenera na svijetu – njegov poznati stil gegenpressinga, agresivnog, dinamičnog presinga na loptu, prepoznatljiv je u igrama Liverpoola, kao što je bio i u igrama Borussije Dortmund. Međutim, Klopp je poznat i po ekscentričnom karakteru van terena.

'U tome je problem ovih dana'

"U tome je problem ovih dana. Nitko ne zaboravlja sr*nja koja sam nekada rekao", rekao je Klopp za britanski Football365. Izjava je bila reakcija na kritike koje Klopp dobio zbog toga što je potrošio preko 70 milijuna eura na Alissona Beckera, a prije par godina je rekao da nikada neće trošiti tolike iznose. Podsjetimo, Klopp je kritizirao Manchester United nakon transfera Pogbe i rekao da je 100 milijuna suluda cifra i da on nikada neće takav novac trošiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sto milijuna je tada bila suluda cifra'

"Sto milijuna je bila suluda cifra tada [kada je dao prvotnu izjavu, op.a.]. Ali od tada, svijet se promijenio u potpunosti i mi smo kupili najskupljeg golmana svih vremena. Nije me briga što drugi misle, to je samo stvar stava", dodao je Klopp.

'Promijenio sam mišljenje'

"Jesam li promijenio mišljenje? Jesam. Ali bolje je promijeniti mišljenje nego ga nemati", zaključio je njemački strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo