KLOPP POLUDIO ZBOG LOVRENA: / Pao mu mrak na oči kada je vidio što se dogodilo Hrvatu, našao je i krivce

Image
Foto: Profimedia

Njemački trener ima pravo biti ljut jer ovdje je u potpunosti podbacila njegova liječnička služba

15.12.2019.
8:38
Profimedia
VOYO logo

Engleskim se medijima proširila priča o sveopćem bjesnilu trenera Liverpoola, Jurgena Kloppa i to zbog brojnog stanja u svlačionici, odnosno, igrača koji su izvan pogona. Liverpool ima deficit u obrani, otpao im je prvo Joel Matip, a zatim i Dejan Lovren i to taman kada je odigrao osam vrlo dobrih utakmice za redom.

No, problemi su počeli nakon gostovanja kod Bournemoutha kada je Lovren u 40. minuti osjetio bol u zadnjoj loži. Izvučen je tada iz igre, ali su liječnici ustanovili kako je to bio samo grč. Međutim, očito nije bio grč jer tri dana kasnije Klopp ga je postavio u ekipu protiv Salzburga u Ligi prvaka, a Hrvat je nakon 50 minuta igre opet osjetio bol u mišiću i tu je nastao problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

12th May 2019, Anfield, Liverpool, England; EPL Premier League football, Liverpool versus Wolverhampton Wanderers; Liverpool manager Jurgen Klopp amid a sea of red scarves, Image: 432668106, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Actionplus

Nitko ne govori o kakvoj je ozljedi riječ, ali Klopp veli da je teža, što bi moglo značiti da je riječ o nekakvom puknuću. Njemački trener ima pravo biti ljut jer ovdje je u potpunosti podbacila njegova liječnička služba, a on je trenutno spao na samo dvojicu stopera i još jedna ovakva loša procjena mogla bi biti presudna za Ligu prvaka i prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo