KLOPP JE VEĆ U PRVOM DIJELU IZVUKAO LOVRENA PA SE OPRAVDAVAO: / Redsi slavili i učvrstili prvo mjesto

Image
Foto: Profimedia

Liverpool je učvrstio svoje prvo mjesto i Leicester za njima trenutno zaostaje čak devet bodova

7.12.2019.
18:30
Profimedia
VOYO logo

Nakon sjajne partije u gradskom derbiju, Liverpool je došao do još jedne pobjede. U gostima kod Bournemoutha slavili su Redsi rezultatom 3:0.

Nikakvog pitanja nije bilo tko je bolja momčad na terenu. Došli su gosti u vodstvo u 35. minuti golom Oxladea-Chamerlaina na sjajnu asistenciju Hendersona preko pola igrališta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je povisio svoje vodstvo na 2:0 pogotkom Keite u 44. minuti na asistenciju Salaha, a Egipćanin je u 54. minuti vlastitim pogotkom donio tri boda s tri gola Redsima.

Image
[VIDEO] STRAŠAN POGODAK IVANA PERIŠIĆA ZA BAYERN: /

Naprosto je udarcem probio vratara Borussije

Image
[VIDEO] STRAŠAN POGODAK IVANA PERIŠIĆA ZA BAYERN: /

Naprosto je udarcem probio vratara Borussije

Ozljeda Lovrena?

Loše vijesti ipak je donio Dejan Lovren koji je igru morao napustiti u 40. minuti. Iako nema službene potvrde, nagađa se da je riječ o ozljedi nožnog prsta. Zamijenio ga je Alexander-Arnold.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da je ovo s Dejanom bilo samo grč. ali osim toga bio je ovo savršen dan. Gotovo savršen dan", rekao je Klopp nakon utakmice.

Liverpool je učvrstio svoje prvo mjesto i Leicester za njima trenutno zaostaje čak devet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenhamova visoka pobjeda

Ranije u subotu hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić postigao je svoj prvi premierligaški pogodak, ali je njegov Chelsea poražen sa 1-3 (0-1) na gostovanju kod Evertona. Everton je do pete ovosezonske pobjede došao pod vodstvom privremenog trenera Duncana Fergusona, koji je zamijenio otpuštenog Portugalca Marca Silvu.

Za plavu momčad iz Liverpoola utakmica je odlično započela, jer je već u 5. minuti Brazilac Richarlison doveo domaće u vodstvo. U efikasnijem drugom poluvremenu Dominic Calwert-Lewin je u 49. minuti udvostručio prednost Evertona, da bi tri minute poslije Mateo Kovačić iz voleja sa više od 20 metara smanjio zaostatak momčadi Franka Lamparda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u 84. minuti je snalažljivi Calvert-Lewin gurnuo loptu kroz noge braniču i vrataru gostujuće momčadi za konačnih 3-1.

Unatoč porazu Chelsea je ostao na četvrtom mjestu sa 29 bodova. Everton je privremeno sa pretposljednjeg skočio na 14. mjesto sa 17 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham Hotspur je stigao na peto mjesto ljestvice uvjerljivom 5-0 (3-0) domaćom pobjedom protiv Burnleya. Dva gola postigao je Kane (4, 54), a po jedan Moura (9), Son (32) i Sissoko (74).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo