Nevjerojatan stroj za pogotke: Zabio čak 123 gola u samo 18 utakmica

Iz Liverpoola stiže priča o sedmogodišnjaku koji zabija kao na traci. U 18 ovosezonskih prvenstvenih utakmica Ben Trueman je postigao čak 123 gola.

Mališan igra za Haydock FC, a njegov talent i takva snalažljivost pred golom se u Liverpoolu navodno ne pamte od vremena kada je Michael Owen bio dijete. Dosad je najviše golova u jednoj utakmici zabio Winstanley Warriorsima prošle sezone u pobjedi 28:0 kada je mrežu zatresao čak 19 puta.

Ben Trueman je od svoje pete godine član Liverpoolove škole nogometa, a ove sezone je posjetio i Evertonovu, te obje Manchesterove akademije.

Obitelj je presretna činjenicom da Ben obožava nogomet, ali nikako ne želi da zbog svog sna zapostavi školovanje.

“On obožava nogomet, uvijek oko kuće napucava loptu i daje sve od sebe na svakoj utakmici, obavezno s osmijehom na licu”, kaže Benov otac Paul.

Bena hvali i njegov trener Luke Burke.

“Od dječaka koji je zabio skoro 130 golova očekujete da je sebičan. No, on je sjajan u svim segmentima igre te zadivljuje ponašanjem na terenu. Ako se bilo koji igrač na terenu ozlijedi, bilo iz naše ili protivničke momčadi, Ben će biti prvi koji će doći do njega i pomoći mu da ustane. On je kapetan momčadi i to s razlogom, ne samo zato što toliko zabija.”

Dio Benovog umijeća možete pogledati ovdje.

Povratak na Net.hr