Belgijce uoči Hrvatske 'pokosila' nova jako loša vijest

Napadač Chelseaja i belgijske nogometne reprezentacije Kevin de Bruyne prevezen je u bolnicu na pretrage nakon ozljede gležnja.

8.10.2013.
17:35
VOYO logo

Istu je De Bryne zadobio na treningu belgijske reprezentacije uoči kvalifikacijskog ogleda za Svjetsko prvenstvo u Brazilu protiv Hrvatske.

Belgijski izbornik Marc Wilmots sada mora čekati na izvještaj liječničke službe o težini igračeve ozljede i to samo 24 sata nakon što je ostao bez kapetana Vincenta Kompanyja (prepone) u posljednje dvije kvalifikacijske utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

De Bryne je započeo u dvije od prve tri Chelseajeve utakmice u sezoni, ali je izostavljen iz kadra Bluesa za nedjeljno gostovanje kod Norwicha uslijed kritika od strane Josea Mourinha.

Belgija gostuje u Zagrebu 11. listopada, a četiri dana kasnije kod kuće igra protiv Walesa. Wilmotsova je momčad dva kola prije kraja uvjerljivo vodeća u skupini A s 22 boda, pet više od Hrvatske i bod u Zagrebu osigurao bi joj nastup na Mundijalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri dana uoči susreta s Belgijom na treningu Vatrenih se ozlijedio vratar Danijel Subašić koji je tako ispao iz konkurencije. Umjesto njega priliku je dobio Ivan Vargić iz Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo