KEVIN DE BRUYNE NAJBOLJI JE IGRAČ PREMIER LIGE: / Pet igrača Liverpoola u idealnoj momčadi

Image
Foto: AFP

Počasnu nagradu dobio je i napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford, koji se ove godine intenzivno bavio borbom protiv pothranjenosti djece

8.9.2020.
22:02
AFP
VOYO logo

Vezni igrač Manchester Cityja Belgijanac Kevin De Bruyne (29) izabran je za najboljeg igrača engleskog prvenstva u izboru Udruge profesionalnih nogometaša (PFA).

De Bruyne je ove sezone postigao 13 golova, te izjednačio rekord lige sa 20 asistencija postavši prvi igrač Manchester Cityja koji je osvojio ovu nagradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ironično, bila je to godina kada su Građani završili prvenstvo sa 18 bodova iza Liverpoola, dok su prethodne dvije sezone u kojim je slavio Manchester City, nagrade osvajali igrači Liverpoola Mohamed Salah (2018) i Virgil van Dijk (2019).

"Velika je čast biti izabran od strane kolega, vaših konkurenata iz ostalih momčadi. To što glasaju za vas kao najboljeg igrača, nevjerojatno je", komentirao je De Bruyne, koji je slavio ispred braniča Liverpoola Trenta Alexandera-Arnolda kojeg može utješiti činjenica da je dobio nagradu za najboljeg mladog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

De Bruyne je također, izabran u momčad godine u kojoj je pet igrača prvaka Liverpoola, Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Andrew Robertson, Jordan Henderson i Sadio Mane.

Image
ŠEF INTERA DONIO ODLUKU OKO BROZOVIĆEVE BUDUĆNOSTI: /

Talijani otkrili kako je na to reagirao Antonio Conte

Image
ŠEF INTERA DONIO ODLUKU OKO BROZOVIĆEVE BUDUĆNOSTI: /

Talijani otkrili kako je na to reagirao Antonio Conte

Beth England najbolja nogometašica

Za najbolju nogometašicu izabrana je Beth England iz Chelsea, dok je Lauren Hemp iz Manchester Cityja dobila nagradu za najbolju mladu nogometašicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počasnu nagradu dobio je i napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford, koji se ove godine intenzivno bavio borbom protiv pothranjenosti djece.

Momčad godine: Nick Pope (Burnley) - Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Andrew Robertson (svi Liverpool), Caglar Soyuncu (Leicester City) - Kevin De Bruyne, David Silva (obojica Manchester City), Jordan Henderson (Liverpool) - Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal), Jamie Vardy (Leicester City), Sadio Mane (Liverpool)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo