hnl

Smjena u svlačionici Dinama, Jurčić sve potvrdio!

Namjera gazde Dinama Zdravka Mamića da prvog vratara Ivana Kelavu izgura s te pozicije polako se ostvaruje. Kelava više nije kapetan momčadi, a njegovo mjesto zauzeo je Joe Šimunić.

Nakon što je Zdravko Mamić najavio da će dovesti novog vratara i tako poslao jasnu poruku Ivanu Kelavi, dosadašnji broj 1 Dinama doživio je novi udarac. Kelavi je oduzeta i kapetanska traka i od sada će biti dokapetan Josipu Šimuniću.

Smjenu u svlačionici potvrdio je i trener Kruno Jurčić.

“Htjeli smo dodatno nagraditi Josipa koji je zaista fantastičan igrač i veliki radnik te pravi vođa ove momčadi. Nikako ne bismo htjeli da se ovo protumači kao uzimanje trake našem Kelavi jer to nije tako. Josip je najstariji, imamo jako mladu momčad u kojoj je on vođa na terenu i van njega te smo mu ovom gestom htjeli na neki način i službeno dati dodatnu važnost u svlačionici”, izjavio je Jurčić za Dinamovu službenu stranicu.

Novi kapetan nije skrivao zadovoljstvo, iako Kelavi, njegovom suigraču, vjerojatno nije svejedno.

“Oduševljen sam jer ovo je zaista velika čast. Biti kapetan Dinama jedna je od najvećih časti u našem nogometu i napravit ću sve, na terenu i izvan njega, kako bih je opravdao. Imamo jako mladu i talentiranu momčad koja uz puno posla može zaista biti sjajna, bit će užitak pomoći trenerima i voditi ove mladiće”, izjavio je Šimunić.

specijal-201102150360004-Dinamo

Povratak na Net.hr