KEK NAKON NASTAVKA KRIZE: / "Vodim Rijeku 200 utakmica, dugo je to vrijeme – možda i predugo!'

Image
Foto: Pixsell

Rijeka i Slaven Belupo su odigrali utakmicu bez pogodaka

1.10.2018.
8:45
Pixsell
VOYO logo

Nakon što je Rijeka nastavila loš niz u prvenstvu (remi sa Belupom je značio da su sada pet kola bez pobjede), Matjaž Kek se osvrnuo na lošu formu svoje momčadi. Slovenski trener nije na željeni način obilježio svoju 200. utakmicu na klupi Rijeke.

"Ekipa kao što je naša normalno je da trpi kada nema Hebera, kada je Acosty na pola, kada Gorgon ima problema s ozljedama. Nažalost, dovoljno šansi je bilo za pogodak, međutim kada s jednom špicu zatvori, to je u slučaju Čolaka, onda je to tako. U drugom poluvremenu smo imali problema s kreacijom na postavljenu obranu. U situaciji smo gdje moramo vidjeti kako dalje i kako dati gol", rekao je trener Rijeke za Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Več drugu utakmicu zaredom nismo dali gol'

"Već drugu utakmicu zaredom nismo dali gol, možda smo se previše raspucali u kupu. Nas čeka Gorica, moramo sve napraviti da tu utakmicu dobijemo. Moramo razmišljati od utakmice do utakmice i pronaći snagu da vratimo igrače koji su povrijeđeni. Vjerojatno će se priključiti i Heber. Vidi se da su neki igrači manje trenirali zbog ozljeda, ali u ovako tvrdoj utakmici moraš iskoristiti svoje šanse", dodao je Kek.

"Dugo je to vrijeme, možda i predugo", komentirao je činjenicu da mu je to bila 200. utakmica na klupi kluba sa Rujevice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo