NEOPISIVA TUGA

KĆER LANA SE DIRLJIVOM PORUKOM OPROSTILA OD ZLATKA KRANJČARA: ‘Svojim primjerom omogućio si mi da sanjam da je sve moguće…’

Komemoracija za legendarnog Zlatka kranjčara održana je u hoteli Westin, a posljednji ispraćaj je bio na Mirogoju

U petak je održana komemoracija i posljednji ispraćaj legendarnog hrvatskog nogometaša i ikone zagrebačkog Dinama Zlatka Kranjčara, koji je preminuo u ponedjeljak u 65. godini od posljedica teške bolesti.

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ ZLATKA KRANJČARA: Stotine ljudi na Mirogoju se oprostilo od Cice, kćer Lana održala emotivan govor

Za Kranjčara je u podne održana omemoracija u zagrebačkom hotelu Westin, a sna njoj je njegov sin, poznati nogometaš Niko, održao jako emotivan govor. Više o tome pročitajte OVDJE.

Nakon komemoracije, na Mirogoju je održan posljednji ispraćaj na kojji je došlo više stotina ljudi, legende, prijatelji i obitelj.

Kći Zlatka Kranjčara, Lana, na Mirogoju se dirljivom porukom oprostila od oca.

“Tata, zahvaljujem tebi i mami da što ste nas primjerom naučili što je ljubav. Bezuvjetna, beskrajna. Hvala na vrijednostima što ste nam usadili, a koje mi danas prenosimo na naše obitelji. Hvala, što si mi pokazao što znači živjeti život punim srcem i plućima, s radošću i veseljem. Biti svoj i uvijek koračati svojim putem. Ne opterećivati se preprekama već ih preskakivati. Primjerom svojim omogućio si mi da sanjam da je sve moguće. Simbol i generacije jednog grada, a meni si tata, mojoj djeci dedek. Znaj da ću zauvijek u srcu nositi zajedničku ljubav, snagu, nadu i vjeru. Osmijeh nisi napustio niti u najtežim trenucima. Tako nećemo ni mi. Volim te beskrajno”, poručila je Lana.

Nakon toga je uz pjesmu ‘Suza za zagorske brege’ krenuo je lijes s tijelom Zlatka Kranjčara prema grobnom mjestu.

Povratak na Net.hr