JESU LI KAZAHSTANCI PROVOCIRALI BJELICU?! / Pogledajte na kakva je pitanja odgovarao trener Dinama

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Novinari iz Kazahstana bili su maštoviti pitanjima

13.8.2018.
21:45
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Kazahstanski novinari u ponedjeljak poslijepodne bili su vrlo maštoviti na presici uoči uzvratne utakmice 3. pretkola Lige prvaka u Maksimiru, u kojoj hrvatski prvak brani prednost iz prve utakmice 2-0...

BJELICA I OLMO NAJAVILI UZVRAT PROTIV ASTANE: Dinamovci vjeruju da mogu dohvatiti Ligu prvaka

Jednoga od njih tako je zanimalo ima li Bjelica kao rođeni Osječanin dovoljno autoriteta u svlačionici Dinama!?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dok trener ima rezultata onda je sve pozitivno, kada ih nema onda bude i negativnih stvari. Neovisno o tome gdje ste rođeni ili za koji ste klub igrali. Jako sam ponosan što sam trener Dinama, pripremao sam se 376 utakmica za klupu Dinama. Ne tri ili 37, već 376 utakmica. Gotovo deset godina, imam određeno iskustvo, radim već u četvrtoj zemlji, tako da mislim da to neće biti problem što sam iz Osijeka. Jako se dobro osjećam u Zagrebu, ljudi su me u klubu i izvan njega lijepo primili, drago mi je što su mi dali tako veliku odgovornost. A nadam se da ću im to vratiti svojim radom", kazao je Nenad Bjelica, prenosi Goal.com.

Nije stalo na tom pitanju. Istog novinara zanimalo je ima li Bjelica kao trener kvalitete za Ligu prvaka i taj rang natjecanja!?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Ligi prvaka sam već bio trener, i sa slabijom momčadi nego što je Dinamo, a protiv velikih suparnika odigrao neke velike utakmice. Između ostalih i jedan Luciano Spalletti za kojeg vjerojatno znate, me sa Zenitom u dvije utakmice nije pobijedio. Imam dovoljno znanja da vodim ove dečke, to je naljepše što mi se moglo dogoditi", odgovorio mu je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo