KATASTROFA VATRENIH ODJEKNULA I U AMERIČKIM MEDIJIMA: / 'Bilo je to apsolutno krvoproliće'

Image
Foto: AFP

'Španjolska je uništila Hrvatsku, vrlo ponosnu momčad, bilo je to apsolutno krvoproliće'

13.9.2018.
9:20
AFP
VOYO logo

Utakmica Španjolske i Hrvatske još uvijek je jedna od glavnih tema u nogometnom svijetu. Furija se na sjajan, dominantan način vratila među velike dečke nakon debakla na SP-u i ispadanja već u osmini finala turnira, dok su Vatreni razočarali. Njihova igra na stadionu Manuel Martínez Valero ugašena je poput omanjeg požara, a djelić one magije, zajedništva i požrtvovnosti koju smo gledali na SP-u, ostala je negdje na putu od Moskve do Zagreba...

ZLATKO DALIĆ OTVORIO DUŠU ENGLEZIMA: Izbornik rekao ono što nas sve zabrinjava; ovo je surova stvarnost Vatrenih

'Španjolska u potpunosti uništila Hrvatsku'

Katastrofa Hrvatske, odnosno velika pobjeda Španjolske, odjeknula je i u američkim medijima. O tome piše i američki Deadspin, inače portal fokusiraniji na analizu i praćenje američkih sportova, ali ovog je puta pozornost usmjerio prema Hrvatskoj i Španjolskoj, odnosno nogometu kao sportu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa tako javlja kako je Španjolska u potpunosti uništila Hrvatsku i kako se zbog toga treba ljutiti, kako je naslov teksta spomenutog portala Zašto? Zbog ranog ispadanja na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, jer sada je pokazala da ima talenta za puno veći doseg.

'Izgledala je Furija sjajno u Elcheu i razbila jaku momčad'

"Španjolska je uništila Hrvatsku, vrlo ponosnu momčad, bilo je to apsolutno krvoproliće. Izgledala je Furija sjajno u Elcheu i razbila jaku momčad u sjajnoj prezentaciji vlastitih nogometnh vještina. Ali većina Španjolske treba osjećati ljutnju i frustraciju prema kretenima koji su bili na čelu momčadi prije SP-a u Rusiji, kada su otpustili trenera Julena Lopeteguija zbog vlastite taštine i ponosa", piše Deadspin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://www.dailymotion.com/video/x6th1uz

'Hrvatska nije igrala u punoj snazi i nema jamstva da bi je Španjolska pobijedila na SP-u'

"Da, Španjolska je izgledala odlično protiv Hrvatske i budućnost izgleda sjajno. Hrvatska nije igrala u punoj snazi i nema jamstva da bi je Španjolska pobijedila na prošlom SP-u, kao i neke ostale ekipe. Ali nemoguće se fokusirati na puno pozitivnih stvari u ovoj utakmici kada vam kroz glavu prolaze misli o tome što se moglo i trebalo dogoditi u prošlosti", završava svoj komentar Billy Haisley, autor teksta i zaključuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, Španjolska je izgledala sjajno u utorak i jasno je da ima svjetlu budućnost u obliku nogometaša koji igraju za Furiju".


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo