KATAR NA COPA AMERICI: / 'To će biti jedinstvena prilika da steknu iskustvo za SP 2022.'

Image
Foto: AFP

Jedinstvena prilika za katarsku reprezentaciju

5.4.2018.
18:02
AFP
VOYO logo

Katarska nogometna reprezentacija nastupit će na prvenstvu Južne Amerike 2019. godine, najavio je generalni direktor lokalne akademije za razvoj nogometa Ivan Bravo.

"To će biti jedinstvena prilika za katarsku reprezentaciju da stekne iskustvo, tako da se može natjecati na pravoj razini na svjetskom prvenstvu koje će se 2022. održati u toj zemlji," kazao je Bravo na međunarodnom nogometnom summitu održanom u Bilbaou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZAVRŠENA DRUGA FAZA PRODAJE ULAZNICA ZA SP: Rusi, Amerikanci i Argentinci pokupovali najviše karata

Rečeno je kako su čelnici Južnoameričke nogometne federacija (CONMEBOL) pregovarali i sa Španjolskom i Portugalom, međutim čini se kako će preostale pozivnice biti podijeljene azijskim reprezentacijama, te ekipama iz zone CONCACAF.

Na Copa Americi već godinama nastupaju i reprezentacije izvan Južne Amerike. Meksiko je do sada sudjelovao deset puta, Kostarika pet puta, SAD četiri puta, a nastupali su i Japan, Jamajka, Panama, Haiti i Honduras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Copa America će se održati od 14. lipnja do 7. srpnja 2019. godine u Brazilu. Na prvenstvu će nastupiti 10 južnoameričkih reprezentacija (Argentina, Brazil, Čile, Urugvaj, Kolumbija, Paragvaj, Ekvador, Peru, Bolivija i Venezuela), te šest gostujućih reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo