Hajdukovac opijen riječkim milijunima

Blagajna NK Rijeke puna je kao nikad prije, a bodova na kontu nikad manje. Dva su kola do kraja, a momčadi s Kantride prijeti ispadanje u drugu ligu. No, evo rješenja.

1.5.2012.
18:34
VOYO logo

Nakon što su se riješili Dragana Skočića koji nije uspio napraviti pozitivan šok u momčadi, uprava Rijeke ima namjeru na klupu dovesti starog lisca, Ivana Katalinić.

"Istina je da me zvao Srećko Jurčić, no nismo ništa konkretno dogovorili. Pitao me načelno bih li im došao pomoći i ja sam dao svoj pristanak. Sad je sve na čelnicima kluba", rekao je proslavljeni trener Hajduka koji je prošle godine senzacionalno odveo Split do povijesnog nastupa u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednom sam ih spasio od ispadanja, drugi put smo se plasirali u Kup Uefa, tako da ja u Rijeci sigurno ne bih bio stranac. Dobro mi je poznata sredina i klub, spreman sam im pomoći. Problem je i što oni traže trenera za dvije preostale utakmice do kraja sezone, ja bih radije ugovor na godinu dana", istaknuo je Katalinić koji je uvjeren da bi Rijeku u preostala dva kola zadržao u prvoligaškom društvu.

"Ne vjerujem da će bilo tko iz druge lige ući u prvu, preveliki je to financijski zalogaj za njih, a veliko je pitanje i tko će ispasti iz prve lige. Trenutno je takva situacija da se lako može dogoditi da se u sljedećoj sezoni igra Liga 10", zaključio je za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo